دانلود نسخه iOS اپلیکیشن‌های ایرانی

دانلود برنامه‌های ایرانی برای آیفون، یکی از چالش‌های کاربران اپل در ایران است....

مجله آی‌اپسی

کلی اپلیکیشن پولی ولی رایگان برای شما

با گرفتن اکانت آی‌اپس میتوانید به تمامی اپلیکیشن‌های پولی دسترسی داشته باشید

آموزش چسباندن زیرنویس فارسی در آیفون

یکی از سرگرمی‌های کاربران تماشای فیلم و کلیپ‌هایویدئویی با گوشی یا تبلت است. زمانی که در قطار، هواپیما یا مترو نشسته‌اید و فاصله زیادی تا مقصد دارید بهترین راه برای کشتن زمان! علاوه بر شنیدن آهنگ روی گوشی آیفون یا اندروید تماشای فیلم است. خوشبختانه با وجود سرویس‌های آنلاین مختلف و سایت‌ها و اپلیکیشن‌های گوناگونی که فیلم‌ها و کلیپ‌های تصویری را برای تماشا و دانلود قرار می‌دهند، دیگر نیازی به خرید نسخه‌های فیزیکی آن‌ها و اجرای روی دستگاه‌هایی مانند بلوری، دیویدی رام و … نیست.

جذابیت تماشای فیلم با وجود زیرنویسی روان و خوانا دو چندان می شود. البته همه فیلم‌ها نیازی به زیرنویس ندارند، اما درک مکالمات و موضوع فیلم به خصوص زمانی که زبان آن‌ها مثلاً انگلیسی، ترکی، کره‌ای یا حتی فرانسوی هستند برای ما چندان ساده نیست به همین دلیل وجود یک زیرنویس که هماهنگ درستی با تصویر داشته باشد می‌تواند ساعت‌ها ما را غرق در تماشا کند. با آنکه زیرنویس را می‌توان یکی از ارکان اصلی فیم‌ها قلمداد کرد اما گاهی اوقات این قسمت به درستی اجرا نشده و حتی کاربران نمی‌دانند که چگونه زیر نویس فیلم در گوشی آیفون یا اندروید خود را فعال کنند.

به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم به آموزش فعال کردن فیلم روی گوشی آیفون، آیپد، مک و حتی اپل تیوی بپردازیم و چند نکته کلیدی و مهم را در خصوص نمایش درست زیر نویس با شما در میان بگذاریم. در انتها هم منتظر نظرات و تجربیات شما در خصوص نمایش زیر نویس در گوشی‌های آیفون هستیم.

آموزش فعال‌سازی نمایش زیر نویس در آیفون و آیپد

احتمالاً برای شما پیش آمده زمانی که یک فیلم با زیرنویس را روی گوشی آیفون یا آیپد پخش کرده‌اید، اما خبری از نمایش آن نیست. اما چاره کار چیست؟

برای حل این مشکل مراحل زیر را انجام دهید.

  • ابتدا به تنظیمات (Setting) گوشی یا تبلت بروید.
  • در منوی باز شده به دنبال عبارت Accessibility بگردید.
  • با انتخاب و لمس آن به صفحه‌ای دیگر هدایت می‌شوید.
  • در این مرحله در بخش Hearing دنبال گزینه Subtitles & Captioning بگردید.
  • با انتخاب آن وارد صفحه دیگر شده و گزینه Closed Captions+SDH را فعال کنید.

در صورتی که می‌خواهید زیرنویس با شکل و استایلی دلخواه نمایش داده شود، روی گزینه Style زده و بر اساس مدل‌های موجود یکی را انتخاب کرده یا استایل مورد نظر خود را با مراجعه به گزینه Create New Style… بسازید.

خب تا به اینجای کار عملاً تنظیمات مورد نیاز برای نمایش زیرنویس انجام شده و Subtitle کلیپ تصویری شما باید هنگام پخش فیلم نمایش داده شود.

تنظیمات مورد نیاز برای فعال‌سازی زیرنویس در آیپد هم مانند آیفون است.

تنظیمات زیرنویس در برنامه VLC

از آنجاکه برنامه پیش‌فرض گوشی آیفون امکان پخش همه فرمت‌ها را ندارد، کاربران می‌توانند از برنامه‌های دیگر و مناسب برای پخش فایل‌های تصویری استفاده کنند. یکی از بهترین برنامه VLC است که تقریباً از اکثر فرمت‌ها پشتیبانی می‌‌کند. پس از اجرای برنامه به گزینه تنظیمات بروید و در بخش Subtitles به دنبال عبارت Text encoding بگردید.

با انتخاب این گزینه کافی است که آن را به Arabic (Windows-1256) تغییر دهید.

علت انتخاب این گزینه سازگاری بیشتر و پخش درست زیرنویس‌های فارسی است.

به طور کلی زیرنویس‌هایی که به خود فیلم چسبیده باشند (دارای فایل جداگانه نباشند) احتمالاً مشکلی در هنگام پخش برای شما ایجاد نمی‌کنند، اما فیلم‌ها و سریال‌هایی که فایل زیر نویس آن‌ها با پسوند SRT هستند در هنگام اجرا احتمالاً با مشکلاتی مواجه خواهند شد. برای حل مشکلات احتمالی بهتر است عبارت تنظیمات زیرنویس را به شکل گفته شده تغییر دهید. این موضوع برای اپلیکیشن VLC روی آیپد و مک بوک نیز قابل استفاده خواهد بود.

پس از تغییر در تنظیمات زیرنویس در برنامه VLC کافی است فیلم مورد نظر را اجرا کرده و با لمس صفحه گزینه سمت راست را انتخاب و از منو موجود زیرنویس دلخواه را انتخاب کنید.

آموزش فعال‌سازی زیرنویس در سیستم عامل مک

برای آنکه در سیستم عامل مک او اس و دستگاه‌های اپل تیوی نیز بتوانید زیرنویس‌ها را مشاهده و از دیدن فیلم لذت بیشتری ببرید کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

  • در سیستم عامل macOS ابتدا به سراغ تنظیمات و System Preferences بروید.
  • در مرحله بعدی دنبال گزینه Accessibility بگردید و پس از آن Captions را انتخاب و فعال کنید.
  • مانند آیفون و آیپد در این بخش هم شما می‌توانید نوع استایل زیرنویس‌ها را انتخاب کنید.
  • توجه داشته باشید حتماً گزینه Preferred closed captions & SDH را انتخاب کنید.

آموزش فعال‌سازی زیرنویس در اپل تیوی

برای فعال‌سازی زیرنویس در Apple TV هم روال کار مانند مک و آیفون است و تفاوت چندانی وجود ندارد.

ابتدا به Setting پل تیوی بروید.

سپس گزینه Accessibility را انتخاب کنید.

در صفحه بعدی Subtitles & Captioning را انتخاب کرده و گزینه Closed Captions & SDH را فعال یا On کنید.

اگر دوست دارید رنگ یا ظاهر متفاوتی به زیرنویس‌ها بدهید هم می‌توانید با رفتن به گزینه Style تغییراتی در ظاهر Subtitle فیلم‌ها ایجاد کنید.

چند نکته مهم در خصوص نمایش زیرنویس فیلم‌ها در آیفون

در این بخش به چند نکته مهم در خصوص نمایش زیرنویس‌ها می‌پردازیم و مواردی را بیان می‌کنیم که با استفاده از آن‌ها مشکلات احتمالی در خصوص نمایش صحیح Subtitle برطرف خواهد شد.

مورد اول؛ در صورتی که با تغییر تنظیمات به نتیجه دلخواه نرسیدید از فایل زیر نویس دیگری استفاده کرده یا از برنامه‌های جایگزینی مانند KMPlayer استفاده کنید.

مورد دوم؛ اگر فایل زیر نویس به صورت SRT است آن را حتماً با نام فیلم همسان کنید. بدین معنا که هر هم فیلم و هم زیرنویس یک نام مشترک و دقیقاً مشابه هم داشته باشند تا برنامه‌های پخش فیلم زیرنویس را به درستی تشخیص دهد.

مورد سوم؛ در صورتی که از VLC استفاده می‌کنید در صورتی که زیرنویس فارسی به درستی نشان داده نشده است در تنظیمات زیر نویس عبارت Text encoding را تغییر دهید.

مورد چهارم: اگر از برنامه‌ای مانند VLC استفاده می کنید، این امکان وجود دارد که با لمس گزینه زیرنویس، Subtitle را از سایت Opensubtitles.org دانلود کند. البته این گزینه اغلب اوقات به دلیل نادرست بودن نام فایل کلیپ تصویری یا فیلم به درستی عمل نکرده و توصیه می‌شود یا نام فیلم را تصحیح کنید یا زیرنویس را بسته به نوع و کیفیت فیلم به شکل دستی از وب‌سایت‌های زیرنویس دانلود کنید.

پاسخ خودکار به تماس ایفون

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در حال انجام کاری باشید و گوشیتان زنگ بزند و نتوانید به آن جواب بدهید. کمپانی اپل با انتشار آی او اس 11 قابلیتی به اسم Auto-Answer Calls را برای کاربران خود به وجود آورد تا با فعال کردن آن بتوانند به تماس‌هایشان به صورت اتوماتیک جواب دهند. پس اگر شما هم می‌خواهید نحوه پاسخ خودکار به تماس ایفون را یاد بگیرید، ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید.

فعال کردن قابلیت پاسخ خودکار به تماس ایفون

برای پاسخ خودکار به تماس ایفون در ابتدا باید وارد تنظیمات و سپس بخش Accessibility شوید. بعد روی قسمت Touch بزنید و به سمت پایین اسکرول کرده تا Call Audio Routing را ببینید. حالا آن را لمس نمایید و Auto-Answer Calls را انتخاب و آن را Enable کنید.

مراحل به صورت خلاصه:

  • وارد تنظیمات – Settings شوید
  • روی Accessibility بزنید
  • قسمت Touch را انتخاب نمایید
  • بخش Call Audio Routing را لمس کنید
  • سپس وارد Auto-Answer Calls شوید
  • حالا آن را فعال و زمان مورد نظرتان را مشخص کنید

پس از انجام مراحل بالا، می‌توانید مدت زمان انتظار (به ثانیه) تا پاسخ خودکار انجام گیرد را تعیین کنید. هر وقت هم که خواستید این امکان را دارید که تایم آن را تغییر دهید.

فعال کردن قابلیت پاسخ خودکار به تماس ایفون

بخش Call Audio Routing

در بخش Call Audio Routing علاوه بر تنظیمات Auto-Answer Calls، گزینه‌هایی نمایش داده می‌شود که با انتخاب یکی از آن‌ها مشخص می‌کنید که وقتی فردی با شما تماس تلفنی یا FaceTime Audio برقرار می‌کند صدای خروجی به صورت Automatic، Bluetooth Headset و یا Speaker پخش شود.

البته ما به شما پیشنهاد می‌دهیم که گزینه Automatic را انتخاب کنید که در هر زمانی با توجه به شرایط صدای خروجی را بشنوید.

بخش Call Audio Routing

سخن اخر

در آخر باید بگوییم که این قابلیت بسیار کاربردی است و می‌توانید در شرایطی که این امکان را ندارید که به تماسی جواب بدهید از این روش استفاده کنید. امیدواریم در این مطلب به خوبی نحوه پاسخ خودکار به تماس ایفون را به شما توضیح داده باشیم. اگر سوال و یا نظری در این باره دارد.

مطالب پیشنهادی دیگر:

پردازنده bionic a14

کمپانی اپل هر چند وقت یکبار با ارائه محصولات خود و آپدیت‌هایش، همگان را شگفت زده می‌کند. این بار هم در گوشی آیفون 12 و آیپد ایر 2020 خود با معرفی پردازنده a14 bionic غوغا به پا کرد. این تراشه تا به امروز از سریع‌ترین پردازنده‌ها به حساب می‌آید. چراکه اگر بخواهیم آن را با سری‌های قبل مقایسه کنیم، می‌بینیم که تا 40 درصد سرعت انجام کارها را افزایش داده و این تغییر جذاب و قابل توجهی است.

پردازنده a14 bionic تراشه‌ای پنج نانومتری

این چیپ برپایه‌ی لیتوگرافی پنج نانومتری ساخته شده و نیروی مورد نیاز آیفون 12 و آیپد ایر را تامین می‌کند. این Chip نخستین تراشه پنج نانومتری دنیا به حساب می‌آید، در حالی که در سیستم عامل اندروید هنوز هم از لیتوگرافی هفت نانومتری استفاده می‌شود.

وجود پردازنده Apple a14 bionic در محصولات اپل در عین حال که باعث افزایش سرعت 40 درصدی انجام کارها می‌شود، باتری کمتری هم مصرف می‌کند و این نکته‌ی بسیار مهمی است.

ویژگی‌های پردازنده a14 bionic

پردازنده a14 bionic دارای 11.8 میلیارد ترانزیستور است که به وسیله‌ی آن قادر به انجام 11 تریلیون عملیات در هر ثانیه را دارد که این خود، عدد بسیار خوبی در این زمینه می‌باشد و سرعت انجام کارها را بسیار بالا می‌برد.

یکی از نکته‌هایی که باعث جذابیت کار کردن با آیفون 12 و آیپد ایر شده، وجود این پردازنده است و به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید بازی‌های سنگین را اجرا کنید و  از سرعت بالای آن لذت ببرید.

برای گیمرها

اگر گیمر هستید و دوست دارید یک آیپد قدرتمند برای بازی کردن و با حتی فیلم دیدن داشته باشید، آیپد ایر می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. اگر علاقه‌مندید درباره این محصول بیشتر بدانید، می‌توانید مقاله نقد و بررسی آیپد ایر 2020 را در بلاگ اپس بخوانید و  با این دیوایس بیشتر آشنا شوید.

این پردازنده دارای 4 هسته GPU و 6 هسته CPU است که در مقایسه با سری‌های قبل بسیار پیشرفته‌تر به حساب می‌آید. کمپانی اپل اعلام کرده که این تراشه، موتور عصبی 16 هسته‌ای دارد که قدرت Machine learning را در آن افزایش داده است.

همه این‌ها باعث می‌شود که حتی انجام کارهایی مثل ادیت عکس و ویدیو با نرم افزارهای قدرتمند، سریع‌تر و جذاب‌تر شوند. اگر به ویرایش فیلم با آیفون علاقه‌مندید و دوست دارید با بهترین برنامه‌های ویرایش فیلم iOS کار کنید، این مطلب را از دست ندهید.

مصرف باتری کمتر

همانطور که در بالا اشاره کردیم، یکی از نکات مثبت پردازنده a14 bionic در سری 12 آیفون‌ها و آیپد ایر که باعث محبوبیت آن‌ها نیز شده، افزایش طول عمر باتری است. خیلی هیجان انگیز است که در کنار افزایش سرعت کارها، برخلاف تصور همیشگی در این دستگاه‌ها مصرف باتری به حداقل خود رسیده و کمترین انرژی را مصرف می‌کند. همین باعث افزایش طول عمر باتری شما تا 40 درصد می‌شود. البته جالب است بدانید که آیپد ایر قدرت شارژدهی تا 10 ساعت را دارد و به احتمال زیاد این نکته برای گیمرها بسیار حائز اهمیت است.

اپل ادعا می‌کند که با استفاده از این چیپست در آیپد ایر و آیفون 12، دستگاه‌های خود را دو برابر سریع‌تر از بهترین لپ تاپ‌های ویندوزی تولید کرده. این ادعای بزرگی است و به راحتی هم نمی‌توان آن را نقص کرد.

روی هم رفته با تولید این چیپست، اپل کار رقبای خود را سخت‌تر کرده. همین رقابت هم خود نکته‌ی مثبتی به حساب می‌آید و باعث می‌شود همواره محصولات بهتری از برندهای مختلف به بازار عرضه شود.

در آخر هم امیدواریم که توانسته باشیم به خوبی شما را با پردازنده a14 bionic یا بهتر است بگوییم اولین تراشه پنج نانومتری دنیا، آشنا کرده باشیم. اگر درباره این چیپست جدید اپل سوالی دارید، می‌توانید در قسمت نظرات آن را با ما درمیان بگذارید تا شما را راهنمایی کنیم.

مطالب پیشنهادی دیگر: