دانلود نسخه iOS اپلیکیشن‌های ایرانی

دانلود برنامه‌های ایرانی برای آیفون، یکی از چالش‌های کاربران اپل در ایران است....

مجله آی‌اپسی

کلی اپلیکیشن پولی ولی رایگان برای شما

با گرفتن اکانت آی‌اپس میتوانید به تمامی اپلیکیشن‌های پولی دسترسی داشته باشید

چیپست a13 بایونیک

کمپانی Apple، تراشه A13 را در سال 2019 تولید کرد و تحولاتی را در CPU و GPU به وجود آورد و باعث قوی‌تر بودن آن‌ها گردید. این شرکت چیپ ای سیزده را در سری گوشی‌های آیفون 11 به کار برد و توانست با تراشه‌ی snapdragon 855 سامسونگ رقابت کند. اگر می‌خواهید درباره‌ی تراشه A13 اپل اطلاعات جذابی را به دست آورید، به شما پیشنهاد می‌دهیم که ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.

قابلیت‌های تراشه A13 اپل

تراشه A13 اپل باعث افزایش سرعت عملکرد و پرفورمنس آیفون شد و بازدهی گوشی را افزایش داد. بنابراین می‌توان گفت که این چیپ موجب افزایش ظرفیت باتری شد و شارژ دهی این سری گوشی نسبت به نسل‌های قبلی تفاوت چشمگیری داشت.

کمپانی اپل در مراسم رونمایی چیپ A13 اعلام کرد که آن از لحاظ قدرت گرافیکی و پردازشی از دیگر تراشه‌های موجود در بازار قدرتمندتر به حساب می‌آید و کارآیی آن غیرقابل مقایسه با دیگر گوشی‌هاست.

اپل در این Chip از تکنیک خاص جریان الکتریکی بهره برده که هر بخشی از چیپ که لازم است باید در یک زمان معین خاموش و روشن شود.

مشخصات چیپ A13

این چیپ 8.5 میلیارد ترانزیستور دارد و با استفاده از تکنولوژی لیتوگرافی پیشرفته و نسل دومی نانومتری تولید شده. یکی از مشخصات مهم تراشه A13، وجود پردازنده‎های 6 هسته است که 2 هسته Lightening دارای فرکانس پردازشی 2.65 گیگاهرتز و 4 هسته دیگر به اسم Thunder دارای فرکانس پردازشی 1.8 گیگاهرتز است.

دو هسته Lightening موجود در این تراشه، روی پردازش‌های سنگینی مانند اجرای بازی‌های ویدیویی تمرکز می‌کنند و چهار هسته‌ی دیگر به نام Thunder، فرکانس پایین‌تر و کم مصرف‌تر دارند و کارهایی مثل پخش آهنگ استفاده می‌شوند.

بررسی تراشه A13 اپل

از دیگر مشخصات می‌توان به بازدهی انرژی اشاره کرد که در آن شاهد افزایش 20 درصد بازدهی انرژی هستیم که آن نسبت به تراشه A12 که در سری گوشی‌های قبلی اپل به کار رفته، بسیار بهتر و قوی‌تر عمل می‌کند.

همان طور که در بالاتر گفتیم چیپ A13 CPU و GPU قوی‌ای دارد و در واقع 20 درصد عملکرد و سرعت در قدرت پردازشی و گرافیکی بهبود یافته است.

نکته قابل توجه این است که تراشه A13 اپل قدرت بسیار عالی در یادگیری زبان ماشین دارد و می‌تواند یک تریلیون پردازش در هر ثانیه را پردازش کند.

سخن آخر

کمپانی اپل با ایجاد تراشه A13 در مقایسه با رقبایش برتری یافت و آیفون‌های این شرکت از کدهای در حال اجرا گرفته تا کوچک‌ترین ترانزیستور بهینه شده‌اند تا بهترین عملکرد و پرفورمنس را داشته باشند.

اگر شما هم دوست دارید مطالبی درباره‌ی اخبار تازه اپل، اپلیکیشن‌ و بازی‌ها iOS بخوانید، با ما در بلاگ اپس همراه باشید. علاوه بر آن، می‌توانید نظرات و پیشنهادات خود را در بخش دیدگاه با ما و دیگر کاربران آی‌اپس به اشتراک بگذارید.

مطالب پیشنهادی دیگر:

تعرفه‌های جدید ترامپ ظاهراً تمامی ندارد! با آنکه در چند ماه گذشته موضوع نرخ تعرفه‌های وارداتی محصولات مختلف به آمریکا به بحث اول و داغ رسانه‌ها تبدیل شده بود. به نظر می‌رسد این چالش همچنان ادامه دارد. پس از آنکه نشست‌ و صحبت‌ها میان نمایندگان اروپا و آمریکا بر سر تعرفه‌ها به نتیجه دلخواه ایالات متحده آمریکا نرسید، ترامپ اعلام کرد که باید بر محصولات اروپایی تعرفه‌های بالای ۵۰ درصد وضع شود.

علاوه بر این‌ها ظاهراً جنگ رئیس جمهور آمریکا با محصولات مرتبط به حوزه فناوری و دیوایس‌های وارداتی به نقطه اوج خود رسیده است. بر اساس اعلام ترامپ قرار است تعرفه‌ای ۲۵ درصدی روی تمامی گوشی‌های هوشمند اعمال شود. به عبارت دیگر تمامی موبایل‌‌های وارداتی از جمله آیفون‌هایی که در خاک آمریکا تولید نمی‌شوند شامل این تغییرات خواهند شد.

این در حالی است که زمان اعمال این تعرفه‌ها حدودا ۲ ماه پیش از عرضه آیفون 17 رخ خواهد داد. تا قبل از این ترامپ به شرکت‌های آمریکایی مانند اپل هشدار داده بود که باید خط تولید محصولات خود را هر چه زودتر به آمریکا منتقل کنند و به‌جای ساخت دیوایس‌هایی مانند آیفون در چین، آمریکا محل تولید آن‌ها باشد.

با آنکه اپل، انویدیا و برخی شرکت‌ها مانند TSMC تصمیم به ساخت و توسعه کارخانجات خود در مناطق مختلف آمریکا گرفته‌اند، اما واقعیت این است انتقال چنین حجم از خطوط تولید به آمریکا آن هم در بازه زمانی کوتاه مدت به‌هیچ عنوان ممکن نیست چراکه زیرساخت‌های آن هنوز به‌طور کامل فراهم نشده و نمی‌توان انتظار ساخت آیفون یا سایر محصولاتی آمریکایی را زودتر از ۳-۴ سال آینده در خاک این کشور داشت.

تعرفه‌های مورد نظر ترامپ قرار است در حوالی تیر ماه نهایی و اجرایی شود؛‌ اگرچه مانند بسیاری از تصمیمات و اقدامات ناگهانی ترامپ انجام چنین برنامه‌ای را در بیم و امید قرار داده، اما وضع چنین تعرفه‌هایی می‌تواند به بازار گوشی‌های هوشمند در آمریکا و حتی سایر نقاط جهان نیز آسیب جدی وارد کند و شرکت‌ها را به چالش افت فروش بکشاند.