دانلود نسخه iOS اپلیکیشن‌های ایرانی

دانلود برنامه‌های ایرانی برای آیفون، یکی از چالش‌های کاربران اپل در ایران است....

مجله آی‌اپسی

کلی اپلیکیشن پولی ولی رایگان برای شما

با گرفتن اکانت آی‌اپس میتوانید به تمامی اپلیکیشن‌های پولی دسترسی داشته باشید

کمپانی اپل علی‌رغم تولید محصولات متنوع نرم‌افزار و سخت‌افزاری، توحه چندانی به برخی محصولات قدیمی‌تر خود نداشته و هنوز هم به‌روزرسانی در ظاهر آن‌ها ایجاد نکرده است. یکی از این محصولات مجیک کیبورد و مجیک موس اپل است. شاید برایتان عجیب باشد که علی‌رغم عمر بالای این دو محصول و معرفی نسخه جدید آن‌ها در ماه‌های گذشته اپل عملاً هیچ تغییر خاصی در آن‌ها ایجاد نکرده و حتی در Magic Mouse جدید جای شارژ این موس را در زیر آن تعبیه کرده است که از قضا انتقادات فراوانی را هم به‌دنبال داشت.

البته به‌نظر صدای انتقاد کاربران به گوش سازندگان این محصولات رسیده و بر اساس افشاگری یک فرد مطلع اهل کشور کره جنوبی با نام yeux1222 که سابقه ارائه اطلاعات زودهنگام در خصوص محصولات اپل را داشته است، این کمپانی آمریکایی قصد دارد نسخه جدید میجک موس و مجیک کیبورد را با تغییرات متفاوت و جذابی روانه بازار کند. بر همین اساس ظاهراً مجیک موس جدید علاوه بر قابلیت‌های حرکتی جدید، امکان انجام فرامین صوتی را هم داشته و این موضوع با توجه به افزوده‌ شدن هوش مصنوعی اپل در محصولات و سیستم عامل‌های جدید اپل موضوع دور از انتظاری نیست.

مارک گارمن تحلیلگر ارشد بلومبرگ نیز در این زمینه اظهار نظر کرده است و گفته‌های این افشاکننده را درست می‌داند. او در توئیتی اشاره کرده است که به نظر او هم ساخت مجیک موس و مجیک کیبورد جدید که از هوش مصنوعی بهره می‌برند چندان عجیب نیست و می‌توان منتظر این دو محصول با قابلیت‌های متفاوت و حتی انقلابی باشیم.

با توجه به اینکه قرار است در به‌روزرسانی‌های بعدی اپلیکیشن سیری توانمندی‌های بیشتری پیدا کند و عملاً به یک دستیار هوشمند همه کار روی محصولات اپل تبدیل شود؛ بنابراین چندان عجیب نیست که محصولات مثل موس یا کیبورد اپل نیز به یک دکمه فیزیکی با قابلیت فراخوانی Siri یا امکان دریافت فرامین صوتی مجهز شود.

یکی از موضوعاتی که از چندی پیش ذهن کاربران را درگیر خود کرده، بحث ریووک شدن اکانت‌ها و اشتراک‌های اپل و غیرفعال شدن برنامه‌های نصب شده است. کاربرانی که اشتراک استور آی‌اپس را خریداری کرده بودند مدتی است که با این مشکل دست‌وپنجه نرم می‌کنند و برای برخی هنوز دلیل این رویداد و چگونگی آن مشخص نیست. اگر جز افرادی هستید که اکانت شما نیز ریووک شده و می‌خواهید بدانید چرا و چگونه این اتفاق روی داده است و چه باید کرد، از شما دعوت می‌کنیم تا این مقاله از آی‌اپس را مطالعه کنید.

ریووک شدن اکانت‌ها به چه معنا است؟

اصطلاح Revoked یا ریووک شدن به شرایطی گفته می‌شود که در آن دسترسی یا به عبارت بهتر اعتبارنامه یک اکانت توسعه‌دهنده توسط اپل باطل یا محدود می‌شود. این اتفاق اغلب زمانی رخ می‌دهد که شرکت ارائه‌دهنده که در اینجا منظورمان اپل است با توجه به سیستم‌های امنیتی و مبتنی بر هوش مصنوعی فعالیت‌های دارندگان این اکانت‌ها را زیر نظر گرفته و در موارد مختلفی بسته به شرایط دسترسی آن‌ها را مسدود می‌کند. در حقیقت ریووک شدن اکانت‌ها یک مسدودسازی با محدودیت زمانی است که اپل برای اکانت‌های توسعه‌دهندگان در نظر گرفته است.

اجازه دهید بیشتر در این بار توضیح دهیم. این سرویس ویژه که اپل برای برنامه‌سازان در نظر گرفته و با نام ادهاک شناخته می‌شود در حقیقت با هدف برای راحتی و تست اپلیکیشن‌ها توسعه یافته و به منظور اجرای نسخه‌های اولیه یک اپ روی دستگاه‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است؛ بنابراین در حالت کلی انتظار می‌رود تعداد مشخص و محدودی اپ توسط برنامه‌ساز از طریق این اکانت نصب و اجرا شود.

به عبارت دیگر اپل تصور می‌کند افرادی که این اکانت‌ها را خریداری کرده‌اند برنامه‌نویس و توسعه دهنده اپلیکیشن هستند و به همین علت فعالیت‌های خارج از عرف و اجرای برنامه‌های مختلف روی دیوایس‌‌ها متفاوت نشان می‌دهد که این سرویس به‌شکل دیگری مورد استفاده قرار گرفته‌ است. بر همین اساس اپل علی‌رغم دریافت هزینه اکانت‌ آن‌ها را برای مدت‌های مشخصی بین ۱۴ تا ۳۰ روز مسدود می‌کند.

در تصویر زیر نمونه‌ای از محدودیت یک دستگاه آیپد در سیستم ادهاک اپل را مشاهده می‌کنید. این محدودیت پس از ۳۰ روز برداشته خواهد شد.

ریووک شدن اکانت روی یک آیپد

آیا ریووک شدن اکانت‌ها همیشه اتفاق می‌افتد؟

ریووک شدن اکانت‌ها تقریباً همیشه روی می‌دهد منتها گاهی اوقات اپل شرایط و ضوابط خود را به‌روزرسانی کرده و محدودیت‌های مشخصی را در نظر می‌گیرد. مثلا اکانت‌های دولوپری رایگان در حال حاضر تنها می‌توانند تا سه اپلیکیشن را که با آیدی و مشخصات فرد دیگری خریداری و تغییر یافته است اجرا کند و این احتمال وجود دارد که در آینده این میزان کاهش نیز پیدا کند.

اپل ممکن است برای مدتی به‌دنبال مسدودسازی اکانت‌ها نباشد، اما این موضوع دائمی و همیشگی نیست و روندهای قبلی نشان داده است که اپل در چنین شرایطی به‌شکل سخت‌‌گیرانه‌تری باز می‌گردد و محدودیت‌های بیشتری را اعمال می‌کند.

چرا اپل اکانت‌ها را ریووک می‌کند؟

پیش‌تر به این موضوع اشاره کردیم که ریووک شدن اکانت‌ها به شکل کلی مربوط به نقض قوانین یا بحث تحریم ها و دسترسی کاربرانی است که در مناطق مورد تحریم از این قابلیت و سرویس مهم استفاده می‌کنند. از آنجا که کاربران ایرانی دچار محدودیت‌های متعددی هستند، و تمامی کمپانی‌های بزرگ مانند اپل باید از این محدودیت‌ها پیروی کنند؛ بنابراین یکی از عواملی که می‌تواند موجب این ریووک شدن‌ها شود تشخیص آی پی و کاربران ایرانی است. با آنکه این موضوع به‌شکل رسمی از جانب اپل تأیید نشده ولی برخی از کارشناسان بر این باورند که این موضوع یکی از دلایل ریووک شدن اکانت‌ها است. موضوع دیگر نقض قوانین و چهارچوب‌های کلی در خصوص ساین این کردن برنامه‌های کرک‌شده و نصب تعداد زیادی برنامه‌ مختلف است. از آنجا که اپل به‌شدت نسبت به این موضوع حساسیت دارد، در صورت تشخیص، اقدام به مسدود کردن اکانت‌های کاربران می‌کند.

بعد از ریووک شدن چه اتفاقی روی می‌دهد؟

شاید برخی تصور کنند که ریووک‌شدن به معنای پایان تمامی امکانات و قابلیت‌های دستگاه است. در صورتی که عملاً این رویداد مانع دسترسی کاربر به مجوزهای لازم برای اجرای برنامه‌های کرک‌شده و کپی می‌شود و عملکرد سایر بخش‌ها همچنان در دسترس است. اپل بر خلاف شرکت‌هایی مانند سونی یا مایکروسافت که کاربران متخلف را که از برنامه‌های کرک شده یا غیر مجاز بهره می‌برند، مجازات کرده و بخش بزرگی از دسترسی آن‌ها را محدود می‌کند، خوشبختانه اپل چنین اقدامی نمی‌کند و تنها اکانتی که در لیست توسعه‌دهندگان قرار گرفته است محدود و مسدود می‌شود.

در این شرایط برنامه‌هایی که از پیش دانلود و نصب کرده بودید دیگر قابل اجرا نیستند، اما سایر نرم‌افزارهایی که از طریق اپ استور دانلود کرده‌اید به قوت خود باقیمانده و قابل اجرا هستند. پس در صورت ریووک شدن اکانت خود و از کار افتادن برنامه‌ها به‌هیچ عنوان نگران نشوید؛ چراکه این محدودیت دائمی نیست و تنها چند روز باید برای رفع آن صبر کنید.

آیا ممکن است اکانت استورهای دیگر ریووک نشوند؟

پاسخ این پرسش مهم نه است. در حقیقت تمامی استورهای دیگر به جزی آی‌اپس نیز از اکانت‌های مشابهی استفاده می‌کنند، اما آن‌ها نیز به‌دلیل بررسی و مشاهده نقض قوانین مسدود می‌شوند. پس تفاوتی نمی‌کند که این اکانت‌ها را از کجا تهیه کنید. همه آن‌ها در معرض رییوک شدن هستند و هیچ تفاوتی در این خصوص میان استورهای گوناگون وجود ندارد. موضوع مهم در این اتفاق بحث پشتیبانی پاسخگو و امکان دریافت اکانت‌های جایگزین و پیگیری مداوم تیم آی‌اپس است که تفاوت قابل ملاحظه‌ای میان استور آی‌اپس و سایر مجموعه‌های دیگر ایجاد می‌کند.

اگر اکانت ما ریووک شد چه کنیم؟

ریووک شدن اکانت موضوعی است که روی احتمال روی دادن آن عجیب و خارج از انتظار نیست. در صورتی که همچنان اشتراک فعال از مجموعه‌ آی‌اپس دارید، اما در هنگام اجرای برنامه‌ها با پیام no longer available مواجه شده‌اید و هیچ کدام از اپلیکیشن‌هایی که از طریق استور آی‌اپس نصب کرده بودید، اجرا نشدند کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

ابتدا با پشتیبانی آی‌اپس از طریق شماره تلفن یا چت آنلاین تماس برقرار کنید. مجموعه آی‌اپس برخلاف سایر استورهای دیگر دارای گارانتی فعال سازی مجدد اشتراک در زمانی که شما اشتراک فعال دارید می ‌باشد و پس از دریافت تأیید رییوک شدن اکانت بدون دریافت هیچ هزینه اضافه‌ای درصورتیکه شما اشتراک فعال داشته باشید، بار دیگر اکانت جدید به شما اختصاص خواهد داد. شما تا زمان فعال‌سازی اکانت جدید این فرصت را خواهید داشت تا از دیتاهای موجود روی آیفون یا آیپد خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و به محض فعال‌سازی مجدد بتوانید از آن‌ها استفاده کنید. پس از این اقدام تمامی اپلیکیشن‌های نصب‌شده را پاک کنید و پس از فعال شدن اکانت جدید، باردیگر آن‌ها را نصب کنید.

ریووک شدن اکانت اپل

توجه داشته باشیم تیم پشتیبانی آی‌اپس در تمامی مراحل در کنار شما خواهد بود و به تمامی سؤالات و موضوعات مطرح‌شده از جانب شما عزیزان پاسخ خواهد داد.

موضوع مهم دیگری که باید به خاطر داشته باشید، به‌هیچ عنوان در صورت ریوک شدن اکانت، از استورهای دیگر اشتراک تهیه نکنید، چراکه احتمال طولانی‌تر شدن مدت مسدودسازی دستگاه شما بیشتر خواهد بود و باید بازه زمانی طولانی‌تری را برای دسترسی به این سرویس مهم منتظر بمانید.

چه زمان منتظر فعال‌سازی اکانت خود باشیم؟

مجموعه آی‌اپس به‌شکل ۲۴ ساعته وضعیت رفع مسدودی اکانت‌های کاربران را مورد بررسی قرار می‌دهد و در صورتی که این محدودیت برداشته شود، آن را از طریق پیامک به کاربران اطلاع‌رسانی می‌کند.

روش پیدا کردن گوشی آیفون

جا گذاشتن گوشی موبایل یا ساعت هوشمند اتفاقی است که برای اکثر ما رخ داده است. اغلب اوقات نیز باید دقایقی را صرف گشتن و پیدا کردن آن‌ها کنیم، البته اگر شانس بیاوریم و آن را در جایی عمومی و دور از خودمان مانند تاکسی و مترو جا نگذاشته باشیم. اما چطور می‌توان چنین شرایطی را به درستی مدیریت کرد و بدون آنکه دچار استرس و نگرانی از مفقود شدن گوشی یا ساعت خودمان شویم، آن را پیدا کنیم؟

چه راهی برای یافتن دستگه‌هایی که گم کرده‌ایم وجود دارد؟ قابلیت Find My iPhone چیست و چگونه می‌تواند به یافتن ابزارهای ما کمک کند؟ اگر شما هم همیشه دغدغه گم کردن گوشی آیفون خود را دارید، توصیه می‌کنیم این آموزش و مقاله از آی اپس مطالعه کنید.

فعال‌سازی Find My در آیفون

قابلیت مهمی که اپل روی دیوایس‌های خود قرار داده، امکان ردیابی و یافتن موقعیت آن‌ها را امکان‌پذیر کرده است. این قابلیت که با نام Find My شناخته می‌شود به کاربران کمک می‌کند تا در صورت مفقود یا گم شدن یا حتی سرقت ابزارهایی مانند گوشی آیفون، تبلت‌های آیپد، ساعت اپل وا و مک بوک‌ها آ‌ها را به آسانی پیدا کرد.

البته در صورتی می‌توان از این ویژگی استفاده کرد که فعال شده باشد. برای این کار کافی است آموزش فعال‌سازی در دیوایس‌های مختلف اپل را همراه با ما مرور کنید تا بتوانید در صورتی که گوش شما سرقت یا مفقود شد بتوانید آن را به آسانی پیدا کنید.

برای فعال‌سازی Find My iPhone در گوشی‌های آیفون مراحل زیر را دنبال کنید:

به Setting گوشی بروید.

روی گزینه Apple ID ضربه بزنید.

در منو باز شده به دنبال گزینه Find My بگردید. این گزینه در زیر بخش Media & Purchases قرار دارد.

با رفتن به داخل این بخش، گزینه Find My را فعال کنید.

توجه داشته باشید باید گزینه‌های Share My Location و My Location را مانند تصور زیر تنظیم کنید.

اگر می‌خواهید آیفون خود را در حالت آفلاین پیدا کنید، گزینه Find My Network را روشن کنید.

اگر می‌خواهید موقعیت مکانی آیفون خود را هنگامی که باتری کم است به اشتراک بگذارید، گزینه Send Last Location را روشن کنید.

برای یافتن آیفون یا آیپد گم شده خود بر روی نقشه باید قابلیت Turn on Location Services فعال باشد. اگر این ویژگی قبلاً فعال نشده است، به ترتیب زیر عمل کنید:

به تنظیمات گوشی بروید.

روی Privacy & Security ضربه بزنید.

روی Location Services ضربه بزنید.

خدمات موقعیت مکانی را روشن کنید.

به پایین بروید و روی Find My ضربه بزنید.

گزینه Ask Next Time or When I Share یا در حین استفاده از برنامه را انتخاب کنید.

به همین راحتی این قابلیت روی گوشی آیفون شما فعال شد، شما اکنون می‌توانید با رفتن به وب‌سایت آیکلود (icloud.com) و کلیک روی گزینه Find My می‌توانید موقعیت گوشی خود را مشاهده کنید.

فعال‌سازی Find My در مک بوک‌

روی منوی اپل در گوشه سمت چپ بالای صفحه نمایش کلیک کنید.

روی تنظیمات سیستم کلیک کنید.

روی نام یا Apple ID خود کلیک کنید.

در صفحه باز شده روی Turn On کلیک کنید تا صفحه‌ای مانند زیر نمایش داده شود.

برای فعال‌سازی کامل Find My Mac روی گزینه Option کلیک کنید.

Find My Mac و Find My network را روشن کنید. روی دکمه‌های کنار هر کدام کلیک کنید تا فعال شود. برای پیدا کردن مک خود باید هر دوی این گزینه‌ها را فعال کنید.

توجه داشته باشید برای یافتن مک گمشده خود بر روی نقشه باید گزینه Enable Location Services را روشن کنید.

اگر این ویژگی قبلاً فعال نشده است، موارد زیر را انجام دهید:

در نسخه Ventura مک به تنظیمات سیستم، حریم خصوصی و امنیت و خدمات موقعیت مکانی بروید. روی Details در کنار System Services کلیک کنید. در کنار Find My، گزینه Location Services را تغییر دهید.

اگر نسخه‌های پیشین MacOS روی سیستم شما نصب است ابتدا به Setting، امنیت و حریم خصوصی، حریم خصوصی و خدمات موقعیت مکانی رفته و کادر فعال کردن خدمات موقعیت مکانی را علامت زده و Find My را فعال کنید.

پیدا کردن آیفون، آیپد یا مک بوک در آیکلود

در یک مرورگر وب به icloud.com بروید و Apple ID خود را وارد کنید. مطمئن شوید که از همان Apple ID مرتبط با iPhone، iPad یا Mac خود استفاده می کنید.

روی Find My کلیک کنید.

دستگاه خود را انتخاب کنید. لیستی از تمام دستگاه های خود را در زیر All Devices مشاهده خواهید کرد. مکان‌ها ممکن است لحظاتی طول بکشد تا به‌روزرسانی شوند.

مکان دستگاه خود را مشاهده کنید. نقشه باید مکان دستگاه شما را نشان دهد. اگر دستگاه مورد نظر شما در حال حاضر روشن و فعال باشد، مکان فعلی را خواهید دید. اگر دستگاه آفلاین باشد، آخرین مکان علامت‌گذاری شده آن را خواهید دید.

اگر دستگاه شما مفقود یا سرقت شده برای آنکه کسی نتواند به اطلاعات داخلی آ دسترسی پیدا کند، روی علامت گمشده کلیک کنید. با این کار دستگاه شما با یک رمز عبور یا رمز عبور قفل می‌شود. همچنین می‌توانید پیامی را روی صفحه قفل نمایش دهید که ممکن است به یابنده کمک کند تا دستگاه مفقود شده را به شما بازگرداند.

اگر دستگاه در جایی نزدیک به خودتان گم شده، روی پخش صدا کلیک کنید. این کار باعث می‌شود تا دستکاه صدایی را پخش کند تا به کمک آن مکان آیفون یا آیپد خود را بیابید.
اگر می‌خواهید از پاک شدن داده‌های حساب خود اطمینان پیدا کنید کافی است روی Erase This Device کلیک کنید تا دستگاه از راه دور ریست و تمام محتوای آن پاک شود. با این کار همه چیز در دستگاه شما حذف می شود. توجه داشته باشید تنها در صورتی که از شرایط و عدم پیدا شدن گوشی یا دیوایس خود مطمئن هستید این دستور را اجرایی کنید، چرا که با اعمال آن تمامی اطلاعات و داده‌های شما پاک خواهد شد.