دانلود نسخه iOS اپلیکیشن‌های ایرانی

دانلود برنامه‌های ایرانی برای آیفون، یکی از چالش‌های کاربران اپل در ایران است....
۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۸ دقیقه زمان مطالعه

مجله آی‌اپسی

کلی اپلیکیشن پولی ولی رایگان برای شما

با گرفتن اکانت آی‌اپس میتوانید به تمامی اپلیکیشن‌های پولی دسترسی داشته باشید

بیش از یک هفته از معرفی نسل جدید آیپد مینی می‌گذرد و قرار است تا چند روز آینده علاقه‌مندان به این تبلیت کوچک و جمع‌وجور دسترسی پیدا کنند. این دستگاه پس از مدت‌ها دستخوش تغییرات داخلی شده و قرار است اولین تبلت کوچک اپل مجهز به هوش مصنوعی باشد. علی‌رغم افزایش رم و استفاده از پردازنده قدرتمند A17 Pro کاربران بر این باورند که اپل هنوز برخی از وعده‌های خود را در خصوص آیپد مینی عملی نکرده است؛ یکی از این وعده‌های وجود قابلیتی با نام Stage Manager است.

اگر شما تا به حال نامی از این ویژگی نشنیده‌اید و نمی‌دانید که چیست به این توضیح کوتاه توجه کنید. استیج منیجر ویژگی است که اپل برای اولین بار برای آیپدهای پرو با پردازنده M1 در نظر گرفت و به استفاده کنندگان این تبلت‌ها اجازه می‌داد تا برنامه‌ها را به‌شکل مدیریت‌شده‌تری کنترل کنند. این قابلیت اجازه می‌داد تا کاربران بتوانند مانند دستگاه‌های مک با اتصال آیپد به مانیتور علاوه بر صفحه اصلی، صفحه‌ای جداگانه نیز در اختیار داشته باشند. به عبارت بهتر استیج منیجر نوعی مولتی تسکینگ و مدیریت برنامه‌ها بود که سیستم عملکرد آیپد را تا حد زیادی مشابه دستگاه‌های مک می‌کرد و ویژگی دوچندانی به آیپد می‌افزود.

با آنکه این قابلیت کمی بعدتر برای آیپدهای پرو با پردازنده A12Z و A12X هم منتشر شد، اما خبری از پشتیبانی از آیپد مینی نبود. این موضوع به‌خصوص برای دارندگان آیپد مینی ۶ که امکانات و سخت‌افزار قدرتمند‌تری نسبت به آیپد پرو‌های قدیمی‌تر برحوردار بودند چندان خوشایند نبود. با این حال و با نزدیک شدن به زمان عرضه آیپد مینی ۷ و سخت‌افزاری قدرتمند، کاربران انتظار دارند این ویژگی به این تبلت افزوده شود. با آنکه در توضیحات اولیه اپل درباره آیپد مینی ۷ صحبتی در خصوص این قابلیت نشده است، اما کارشناسان بر این باورند که اپل در نهایت به این خواسته کاربران تن در خواهد داد و شاید با عرضه iPadOS 19 شاهد این ویژگی جذاب برای آیپد مینی جدید باشیم.

نظر شما درباره قابلیت استیج منیجر چیست؟ ایا فکر می‌کنید اپل این قابلیت مولتی تسکینگ را به این تبلت کوچک می‌آورد یا علاقه‌مندان باید همچنان چشم انتظار بمانند؟

ترفندهای اپل واچ

محصولات اپل واچ به دلیل شیک و جذاب بودن و ویژگی‌های کاربردی زیاد بسیار محبوب بوده و امروزه شاهد خرید و استفاده گسترده از این محصول هستیم. اما بسیاری از خریداران این محصول از ترفندهای مختلف آن اطلاعی ندارند و از آن‌ها بهره‌ای نمی‌برند. به همین خاطر ما در بلاگ اپس تصمیم گرفتیم  که در این مطلب به مهم‌ترین ترفندهای اپل واچ بپردازیم و آن‌ها را توضیح دهیم. پس اگر دوست دارید با 12 ترفند آشنا شوید، تا انتهای این مقاله همراهمان باشید.

1- تبدیل صوت به متن

اگر شما بخواهید پاسخ پیام‌های خود را به صورت صوتی در apple watch خود ارسال کنید، لازم است تنظیمات زیر را انجام دهید:

  • به قسمت My Watch بروید
  • گزینه Messages را انتخاب کنید
  • از بخش Audio Messages تنظیمات مدنظر را انجام دهید

2- نوار قلب

این ترفند برای اپل واچ‌های سری 4 به بعد قابل دسترسی است. برای مشاهده نوار قلبی‌تان لازم است تا به بخش ECG روی ساعت خود رفته و انگشت خود را به مدت 30 ثانیه بر روی آن نگه دارید.

نوار قلب با اپل واچ

این نکته را بدانید که این قابلیت در کشورهای خارج از ایران قابل استفاده است و به دلیل تحریم بودن از سمت اپل کاربران ایرانی که Apple Watch دارند نمی‌توانند از نوار قلب بهره ببرند.

3- خارج کردن گوشی و مک از حالت قفل

یکی از ترفندهای اپل واچ که کارایی زیادی دارد، آنلاک کردن گوشی آیفون و مک است. برای دسترسی به این امکان باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • به Settings بروید
  • Face ID & Passcode را انتخاب کنید
  • Unlock with Apple Watch را فعال نمایید

خارج کردن گوشی و مک از حالت قفل

4- پیدا کردن گوشی آیفون

برای همه ما اتفاق افتاده که گوشی خود را گم کنیم و مدت زیادی را با استرس دنبال آن بگردیم. اگر شما نیز جز این افراد هستید با یکی از بهترین ترفندهای اپل واچ می‌توانید مشکل خود را به کلی حل کنید. برای بهره بردن از این ویژگی لازم است تا ساعت هوشمند و آیفون خود را با هم ست کنید.

هنگامی که موقعیت مکانی گوشی خود را پیدا نمی‌کنید در اپل واچ خود وارد قسمت Control Center شوید و روی آیکون “گوشی در حال ویبره” بزنید. پس از آن صدای زنگی را از آیفون خود خواهید شنید و با دنبال کردن صدا موبایلتان را پیدا خواهید کرد.

پیدا کردن گوشی آیفون با اپل واچ

5- شخصی سازی واچ فیس

شما می‌توانید علاوه بر انتخاب و استفاده از واچ‌های آماده‌ای که بر روی ساعتتان وجود دارد، تغییراتی بر روی آن‌ها ایجاد کرده و شخصی سازی‌شان کنید. برای این کار لازم است انگشت خود را به مدت زمان چند لحظه با فشار زیادتر از حد نرمال روی صفحه ساعت نگه دارید. بعد از چند ثانیه این قابلیت برای شما فعال شده و به راحتی می‌توانید واچ فیس خود را شخصی سازی نمایید.

شخصی سازی واچ فیس

6- ارسال لوکیشن خود

یکی از بهترین ترفندهای اپل واچ ارسال سریع و آسان لوکیشن است. برای این کار لازم است که مراحل زیر را انجام دهید:

  • صفحه ساعت خود را فشار دهید
  • برنامه Message را باز کنید
  • گزینه Send Location را انتخاب نمایید

به همین سادگی و راحتی می‌توانید لوکیشن خود را برای خانواده و دوستان خود ارسال کنید.

7- ریستارت کردن اپل واچ

در برخی از مواقع ممکن است ساعت به هر دلیل عملکرد مناسبی نداشته و با یک ریستارت کردن، مشکل آن حل شود. برای این کار باید دکمه‌ی کناری واچ خود را فشار دهید پس از چند ثانیه نوار Power بر روی صفحه ساعت نمایش داده خواهد. سپس برای ریستارت کردن اپل واچ کافی است تا دکمه‌ی کناری را با Digital Crown به مدت ۱۰ ثانیه نگه دارید.

8- دسترسی به Zoom و VoiceOver

دسترسی به Zoom و VoiceOver یکی دیگر از ترفندهای اپل واچ است که باعث راحتی کاربران می‌شود. شما برای دسترسی سریع به این قابلیت کافی است که مراحل زیر را انجام دهید:

  • وارد برنامه اپل واچ شوید
  • روی بخش Accessibility بزنید
  • سپس گزینه voiceover یا zoom را انتخاب کنید

Zoom و VoiceOver اپل واچ

9- پنهان کردن برنامه‌ها

اگر می‌خواهید برخی ازبرنامه ها روی ساعت شما نشان داده نشود، تنها کافی است تا به برنامه Apple Watch در گوشی آیفون خود بروید و بخش My Watch را انتخاب کنید. سپس آیکون اپلیکیشن‌هایی که نمی‌خواهید روی اپل واچتان باشد را انتخاب کنید.

پنهان کردن برنامه‌ها

توجه داشته باشید که این برنامه‌ها همچنان بر روی گوشی موبایل شما باقی مانده و تنها از روی اپل واچ پاک می‌شوند.

10- درشت کردن متن

درشت کردن متن، دهمین ترفند بسیاری کاربردی این مقاله است. برای انجام این کار به Settings بروید و سپس وارد بخش Brightness & Text Size شوید. حالا شما می‌توانید اندازه تکست مدنظرتان را انتخاب کنید.

Brightness & Text Size اپل واچ

11- میل باکس

اگر شما نیز جز افرادی هستید که ایمیل‌های مختلفی دارید و از آن‌ها استفاده می‌کنید با یکی از بهترین ترفندهای اپل واچ مواجه هستید. شما می‌توانید از قسمت My Watch به بخش Mail رفته و با انتخاب Include Mail، میل باکسی که می‌خواهید بر روی ساعت نشان داده شود را تعیین کنید.

12- پاک کردن تمامی اعلانات

اگر دوست دارید تمامی نوتیفیکیشن‌های گوشی‌تان را به صورت یکجا پاک کنید، تنها کافی است که صفحه را به سمت پایین بکشید و وارد قسمت نوتیفیکیشن‌ها شوید، سپس در این بخش با زدن گزینه Clear All تمام اعلانات شما پاک می‌شوند.

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم شما را با 12 تا از بهترین و کاربردی‌ترین ترفندهای اپل واچ آشنا کنیم و امیدواریم که برایتان کاربردی باشد. اگر شما هم ترفند جذابی بلد هستید، حتما در بخش دیدگاه با ما و دیگر کاربران آی‌اپسی به اشتراک بگذارید.

مطالب پیشنهادی دیگر:

همان طور که می‌دانید بسیاری از کمپانی‌ها در سراسر دنیا به دنبال ایجاد محصولی هستند که بتواند برای افراد کاربردی باشد و نظر آن‌ها را جلب کنید. شرکت‌هایی مثل فیت بیت، سامسونگ، هواوی و… سعی کرده‌اند ساعت‌های هوشمندی را به تولید برسانند که از همه نظر جذاب باشد اما هیچ کدام به پای Apple Watch کمپانی اپل نرسیدند، چراکه این شرکت برای پاسخ دادن به نیازهای مخاطبان خود هر ساله ساعت‌های هوشمند جدید را عرضه می‌کند که همگان را شگفت زده کرده است. در این مقاله ما به اپل واچ سری 5 می‌پردازیم. اگر شما هم از دوستداران Apple Watch هستید و می‌خواهید درباره‌ی این مدل بدانید، با ما تا آخر این مطلب همراه باشید.

سخت افزار

اپل واچ 5 از پردازنده‌ای با چیپ S5 بهره می‌برد که جایگزین تراشه‌ی S4 شده است. این کمپانی تلاش کرد که در این سری از محصولات خود روی کم کردن مصرف باتری تمرکز کند و سرعت عملکرد این ساعت هوشمند را افزایش دهد. در این دستگاه 32 گیگابایت حافظه داخلی برای کاربران قرار داده شده و با برنامه اپ استور که در اپل واچ سری 5 وجود دارد می‌توانید اپلیکیشن‌های دلخواه خود را مستقیما دانلود کنید.

علاوه بر آن، در این ساعت هوشمند پشتیبانی از دستیار صوتی – Siri دیده می‌شود. بسیاری اعلام کرده‌اند که Apple در زمینه Battery خیلی موفق نبوده و در کل تغییر خاصی در سخت افزار و نرم افزار این محصول نسبت به مدل قبلی‌اش مشاهده نمی‌شود.

صفحه نمایش

اپل واچ سری 5 در 22 سپتامبر سال 2019 عرضه بازار شد. Apple Watch 5 دارای قابلیت صفحه نمایش روشن است و شما بدون اینکه ضربه‌ای به اسکرین ساعت هوشمند بزنید و یا مچ خود را بالا پایین کنید، Screen آن همیشه روشن خواهد بود. همین باعث شده که کاربری آن جذاب‌تر شود و به راحتی از این طریق فعالیت‌های خود را در طول روز چک کنید.

اندازه

اپل واچ 5 مثل سری‌های قبلی‌اش در اندازه 40 و 44 میلی متری تولید شده است. این ساعت هوشمند را می‌توانید در 4 جنس بدنه‌ی آلومینیومی، استیل ضد زنگ، سرامیکی و تیتانیوم تهیه کنید. یکی از مدل‌هایی که تغییر بزرگی در این میان ایجاد کرده، Ceramic است که رنگ سفید جذابی دارد. البته Titanium دوام بیشتری نسبت به بدنه‌های دیگر دارد و به همین دلیل قیمتش گران‌تر از بقیه مدل‌هاست.

اپل واچ سری 5 وزن سبکی دارد و هنگام استفاده از آن روی دستتان حس سنگینی نخواهید داشت. علاوه بر آن، بندهای این ساعت هوشمند قابلیت تعویض دارد و شما می‌توانید مدل‌های مختلفی از بندها را بیاندازید و از Apple Watch خود لذت ببرید.

عمر باتری

شاید فکر کنید که ویژگی صفحه همیشه روشن باعث می‌شود که عمر باتری اپل واچ سری 5 را کاهش پیدا کند، ولی این طور نیست. کمپانی اپل اعلام کرده که Apple Watch 5 هجده ساعت با شارژ کامل قابل استفاده خواهد بود و دلیل اینکه Life Battery با وجود اسکرین روشن کاهش پیدا نمی‌کند به خاطر نمایشگر LTPO است.

اپل Display صفحه نمایش را از 60Hz به 1Hz تغییر داده و همین مورد موجب کم شدن مصرف باتری در این سری می‌شود. اپل واچ 5 از شارژر مگنتی بهرمند است و شما می‌توانید با آن به راحتی ساعت هوشمند خود را شارژ کنید.

مزایا و معایب اپل واچ سری 5

مزایا:

  • صفحه نمایش همیشه روشن
  • رابط کاربری ساده
  • عملکرد با سرعت بالا
  • اندازه گیری ضربان قلب

معایب:

  • عمر باتری کم
  • پشتیبانی نکردن از گوشی‌های غیر آیفون
  • نداشتن ردیاب خواب
  • تشخیص ندادن تمرین‌های کوتاه

قیمت Apple Watch Series 5

قیمت اپل واچ سری ۵ بسته به نوع بدنه‌ای که انتخاب می‌کنید متفاوت است و از 400 دلار شروع می‌شود و به 1000 دلار هم می‌رسد. اگر می‌خواهید این محصول را بخرید، به شما پیشنهاد می‌دهیم که حتما از مراکز معتبر و مورد اعتماد خریداری کنید که کالای اورجینال تحویل بگیرید.

اگر از این مطلب لذت ببرید و دوست دارید درباره‌ی محصولات دیگر اپل اطلاعات بیشتری به دست آورید، مقاله‌های دیگر بلاگ اپس را مطالعه کنید.

مطالب پیشنهادی دیگر: