دانلود نسخه iOS اپلیکیشن‌های ایرانی

دانلود برنامه‌های ایرانی برای آیفون، یکی از چالش‌های کاربران اپل در ایران است....

مجله آی‌اپسی

کلی اپلیکیشن پولی ولی رایگان برای شما

با گرفتن اکانت آی‌اپس میتوانید به تمامی اپلیکیشن‌های پولی دسترسی داشته باشید

محصولات اپل ویژگی‌های ریز و درشت متعددی دارند که گاهی اوقات به‌دلیل پررنگ بودن برخی از قابلیت ها چندان به چشم نمی‌آیند. این دسته از امکانات اغلب با بررسی‌های موشکافانه و ریزبینی کاربران مشخص می‌شوند و جالب است بدانید بسیاری از این نکات و ویژگی‌های کاربردهای بسیار جالب و جذابی را در اختیار افراد قرار می‌دهد. یکی از این ویژگی‌ها که کمتر به آن پرداخته شده است، سیستم تشخیص صدا یا Sound Recognition است. احتمالاً با شنیدن این نام ذهنتان به‌سراغ برنامه‌هایی مانند شازم (Shazam) یا سیری رفته است، اما اشتباه نکنید این برنامه از نظر کارایی سطح دیگری از توانایی آیپد و آیفون را به شما نشان می‌دهد. اگر شما هم دوست دارید با ویژگی تشخیص صدا در آیفون و آیپد آشنا شوید و نحوه کار با آن را بیاموزید از شما دعوت می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

تشخیص صدا (Sound Recognition) در آیفون و آیپد چیست و چگونه کار می‌کند؟

تشخیص صدا یکی از قابلیت‌های بخش Accessibility آیفون و آیپد است که به کاربران اجازه می‌دهد از طریق آن از صداهای محیط آگاهی بیشتری پیدا کنند. درحقیقت این برنامه با شنیدن صداهای گوناگون و تفکیک آن‌ها بر اساس یک الگوریتم پردازشی و بهره‌مندی از هوش مصنوعی تلاش می‌کند تا کاربران را نسبت به محیط پیرامونش آگاه‌تر کند. این برنامه با فعال‌شدن می‌تواند صداهای مختلفی را از هم متمایز کند و در صورتی که شما هر نوع صدایی را مشخص کرده‌اید با شنیدنش به شما هشدار دهد.

تا حدی زیادی می‌توان این قابلیت را مانند سنسورهای مختلف توصیف کرد که نسبت به دود، صدا یا حرکت حساس هستند. این ویژگی که متأسفانه چندان به آن اهمیتی داده نمی‌شود ابتدا در سیستم عامل iOS 14 در اختیار کاربران قرار گرفت و رفته‌رفته این ویژگی با عرضه نسخه‌های جدید به‌روزتر شد. این قابلیت شاید در ابتدا چندان خاص یا حتی کاربردی به‌نظر نرسد، اما افرادی که از کم شنوایی یا ناشنوایی رنج می‌برند یا برای افراد سالمند می‌تواند یک ویژگی فوق العاده حیاتی و مناسب باشد. از طرف دیگر گاهی اوقات افراد به‌دلیل مشغله و بی‌توجه ممکن است بسیاری از صداها را نادیده بگیرند که این قابلیت می‌تواند هشدای برای آن‌ها باشد.

اما ویژگی تشخیص صدا (Sound Recognition) در آیفون و آیپد چگونه فعال می‌شود و چطور می‌توانیم نوع صداهای مختلف را برای آن تعریف کنیم. برای آنکه در این خصوص اطلاعات بیشتری کسب کنید از شما دعوت می‌کنیم این مقاله از آی‌اپس را مطالعه کنید.

نحوه راه‌اندازی تشخیص صدا (Sound Recognition) در آیفون و آیپد

راه‌اندازی این قابلیت در آیفون و آیپد فوق‌العاده ساده است. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید.

ابتدا به سراغ گزینه Setting بروید. توجه داشته باشید برای فعال‌سازی ویژگی تشخیص صدا (Sound Recognition) در آیفون و آیپد باید دستگاه شما سیستم عامل آی او اس یا آیپد او اس بالاتر از ۱۴ داشته باشد.

در مرحله بعد گزینه Accessibility را لمس کنید.

در صفحه بازشده در میان گزینه‌های عبارت Sound Recognition را پیدا کنید.

در صفحه بعدی روی گزینه فعال‌سازی Sound Recognition کلیک کنید تا برنامه فعال شود.

در پایین همان بخش توضیحاتی را مشاهده می کنید که نشان می‌دهد آیفون یا آیپد به‌شکل پیوسته و دائم به صدای محیط گوش می‌دهد و صداهای انتخابی شما را به‌محض تشخیص دادن به اطلاعتان می‌رساند.

در گزینه پایین‌تر یعنی Sounds شما باید نوع صدا مورد نظر را انتخاب کنید. این صداها از صدای زنگ درب گرفته تا اصوات تولیدی توسط حیوانات می‌تواند باشد. صدای مورد نظرتان را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که می‌توانید چند صدای مختلف را مشخص و سپس آن‌ها را فعال کنید.

پس از فعال‌سازی عملاً کار شما تمام شده است و می‌توانید منتظر دریافت نوتیفیکیشن‌های مرتبط با شنیده‌ شدن صداهای مورد نظر باشید.

توجه داشته باشید فعال‌سازی این قابلیت میتواند در کار فراخوانی صوتی سیری اندکی اختلال ایجاد کند و تشخیص آن را برای دستگاه دشوار کند.

هشدار چه نوع صداهایی را می‌توان با تشخیص صدا (Sound Recognition) در آیفون و آیپد را دریافت کرد؟

در حال حاضر مواردی مانند صداهای زنگ خطر، آتش یا آژیر هشدار را به‌همراه صدای گربه، سگ، وسایل خانه، بوق ماشین، زنگ درب، در زدن، شکستن شیشه، صدای کتری و جاری شدن صدای آب را از طریق آیفون یا آیپد خود تشخیص دهید. البته احتمال دارد این طیف صدا در به‌روزرسانی‌های بعدی آی او اس تکمیل‌تر شوند.

سخن پایانی

تشخیص صدا (Sound Recognition) در آیفون و آیپد یکی از قابلیت‌هایی که کمتر به آن پرداخته شده است. با آنکه این قابلیت کاربرد فراوانی دارد، اما در مقالات آموزشی چندان توجهی به سازوکار و چگونگی فعال‌سازی آن نشده است. ما در این مقاله به تفصیل درباره آن صحبت کردیم و دیدیم که چگونه این برنامه کاربردی را می‌توان فعال کرد. در عین حال با موارد و کاربردهای مهم آن آشنا شدیم و دیدیم که چه صداهایی را این بخش می‌تواند تشخیص دهد. در صورتی که تا به حال این بخش را فعال نکرده‌اید توصیه می‌کنیم حداقل یکبار آن را امتحان کنید و از مزایای متعدد این قابلیت نهفته بهره‌مند شوید.

کار اپل همچنان با iOS 18 تمام نشده است و عرضه نسخه بتای آی او اس 18.4 با امکانات جدید و متنوع گواه این موضوع است. با آنکه به‌نظر می‌رسید اپل تنها به‌دنبال گنجاندن چند ویژگی محدود و تمرکز روی توسعه و معرفی آی او اس 19 خواهد بود اما عرضه جدیدترین بتای آی او اس نشان داد که اپل هنوز با این نسخه از سیستم عامل آیفون کار دارد و می‌خواهد آن را تا حد ممکن بهینه و کامل کند.

بر اساس داده‌های منتشر شده و بررسی نسخه‌های بتا iOS 18.4 باید منتظر باشیم تا موارد زیر به این سیستم عامل افزوده شوند. برخی از مهم‌ترین این ویژگی‌ها عبارت‌اند از:

  • افزودن قابلیت اولویت‌بندی اعلان‌ها (نوتیفیکیشن‌ها)
  • امکان انتخاب اپلیکیشن‌هایی که اعلان‌های آن‌ها اولویت بالاتری دارند
  • افزوده شدن قابلیت Visual Intelligence برای آیفون ۱۵ نسخه Pro و Pro Max
  • افزوده شدن ویژگی Visual Intelligence به Action Button آیفون‌های سری 16
  • فزوده شدن بخش‌های مختلف هوش مصنوعی اپل به Control Center
  • افزوده شدن Style جدید Sketch به بخش Image Playground
  • افزوده شدن چند زبان جدید به هوش مصنوعی اپل
  • افزوده شدن ۷ ایموجی جدید به‌شکل پیش‌فرض
  • افزوده شدن اپلیکیشن Vision Pro  برای ارتباط و تعامل بیشتر آیفون‌داران با هدست اپل
  • افزوده شدن دسته‌بندی Food به Apple News+
  • افزوده شدن بخش جدیدی با نام Ambient Music به کنترل سنتر و امکان شنیدن موزیک‌های آرامش‌بخش به‌شکل پیش‌فرض
  • افزوده شدن صدای جدید به Siri
  • بازطراحی و تغییراتی در اپلیکیشن Mail برای نسخه iPadOS
  • افزوده شدن فیلترهای جدید به برنامه Photos به‌منظور دسته‌بندی کردن تصاویر به‌شیوه‌های جدید و مختلف
  • امکان متوقف کردن (Pause) دانلود اپلیکیشن‌ها در هنگام دریافت از استور و ادامه دانلود (Resume) آن‌ها
  • افزوده شدن زبان‌ به اپلیکیشن Map
  • افزوده شدن ابزارک (Widget) پادکست
  • افزوده شدن شورتکات‌های جدید به فهرست پیش‌فرض
  • افزوده شدن اپلیکیشن‌های جدید به لیست اپ‌های پیش‌فرض

علاوه بر موارد بالا تعداد زیادی از ویژگی‌ها ریز و درشت دیگری نیز به این نسخه از سیستم عامل آیفون افزوده خواهد شد و احتمالاً تا هنگام عرضه رسمی نسخه نهایی این به‌رپزرسانی شاهد برخی تغییرات هم خواهیم بود. بر اساس اطلاعات موجود به‌نظر می‌رسد iOS 18.4 در اوایل ماه آوریل ۲۰۲۵ عرضه شود.

قطع شدن اینترنت هنگام آپدیت آیفون

کمپانی اپل هر چند وقت یکبار سیستم عامل آیفون و آیپدهای خود را به روز رسانی می‌کند تا باگ‌ها و مشکلات iOS قبلی را برطرف کند و آن را برای دانلود و نصب، به یوزرها ارائه می‌دهد. کاربران برای اینکه گوشی خود را به جدیدترین نسخه iOS برسانند و بتوانند از قابلیت‌ها و امکانات جدید آن بهره ببرند، باید آیفون خود را به‌روز رسانی کنند. شاید شما هم با قطع شدن اینترنت هنگام آپدیت آیفون مواجهه شده باشید و ندانید که دقیقا مشکل از چه چیزی است. ما در این مقاله راهی را به شما ارائه می‌دهیم، پس با ما همراه باشید تا با روش‌ رفع این مسئله آشنا شوید.

دانلود و نصب آپدیت جدید iOS

هر موقع که بخواهید سیستم عامل خود را به‌روز رسانی کنید باید وارد تنظیمات شوید و قسمت General را انتخاب کنید. بعد از آن روی بخش Software Update بزنید و سپس گزینه‌ی Download and Install را فشار دهید. هنگامی که این بخش را زدید، گوشیتان شروع به دانلود می‌کند و باید مدتی صبر کنید تا این پروسه کامل انجام گیرد. وقتی که این فرآیند تمام شد توافقنامه اپل یا همان Terms and Conditions را خواهید دید و با زدن Agree می‌توانید سیستم عامل جدید را نصب کنید.

مراحل آپدیت کردن آیفون به صورت خلاصه:

  • وارد تنظیمات – General شوید
  • بخش General را انتخاب نمایید
  • روی Software Update بزنید
  • سپس Download and Install را لمس کنید

بررسی قطع شدن اینترنت هنگام آپدیت آیفون

اگر گزینه‌ی Download and Install را زدید و اتفاقی نیفتاد، باید برای حل این مسئله موارد مختلف را در نظر بگیرید. اولین چیزی که به ذهن می‌رسد، بررسی قطع شدن اینترنت هنگام آپدیت آیفون است.

نکته قابل توجه این است که ترافیک داده‌های دریافتی از طریق WiFi می‌تواند اختلالی در گزینه‌ی Download and Install ایجاد کند.

برای رفع این مشکل، ابتدا باید از اتصال خود به اینترنت مطمئن شوید. برای این کار تنها کافیست کنترل سنتر آیفون را باز کنید و اگر وای فای خاموش است روی آن بزنید تا روشن شود و یا اگر On است آن را Off و دوباره On کنید. مسیر دیگر برای خاموش روشن کردن وای فای از طریق تنظیمات است.

قطع شدن اینترنت هنگام آپدیت آیفون + wifi

حافظه داخلی آیفون

یکی از مواردی که در آپدیت آیفون تاثیز بسزایی دارد، حافظه داخلی است. شما حتما باید به مقدار حافظه‌ای که برای آپدیت نیاز هست را در نظر بگیرید و ببینید که چقدر Space دارید. برای این کار باید مراحل زیر را طی کنید:

  • وارد تنظیمات – Settings شوید
  • روی General بزنید
  • سپس iPhone Storage را انتخاب نمایید

حالا می‌توانید حافظه‌ی داخلی آیفون را مشاهده کنید و اگر متوجه شدید که Storage ندارید بهتر است به حذف یکسری فایل‌ها و اپلیکیشن‌ها اقدام کنید.

هنگامی که حافظه‌ی کافی داشتید، روی Download and Install بزنید و به احتمال زیاد با این روش این مشکل حل خواهد شد.

قطع شدن اینترنت هنگام آپدیت آیفون + حافظه داخلی

امیدواریم که مقاله بررسی قطع شدن اینترنت هنگام آپدیت آیفون به شما کمک کرده باشد تا مشکل به‌روز رسانی سیستم عامل را حل کرده باشید. اگر سوال، نظر و یا پیشنهادی دارید آن را حتما در بخش دیدگاه با ما و دیگر کاربران آی‌اپس به اشتراک بگذارید.

مطالب پیشنهادی دیگر: