دانلود نسخه iOS اپلیکیشن‌های ایرانی

دانلود برنامه‌های ایرانی برای آیفون، یکی از چالش‌های کاربران اپل در ایران است....
۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۸ دقیقه زمان مطالعه

مجله آی‌اپسی

کلی اپلیکیشن پولی ولی رایگان برای شما

با گرفتن اکانت آی‌اپس میتوانید به تمامی اپلیکیشن‌های پولی دسترسی داشته باشید

مجیک کیبورد اپل

کمپانی اپل همیشه با ارائه محصولات جدید خود، اطرافیان را شگفت زده می‌کند. این بار هم قصد داریم تا از نسل جدید کیبوردها یعنی، مجیک کیبورد اپل حرف بزنیم. پس در این مطلب همراه ما باشید.

مجییک کیبورد اپل در سال 2015 در اختیار عموم قرار گرفت و با استقبال خیلی خوبی هم روبرو شد. این کیبوردها بی‌سیم هستند و طراحی بسیار ظریفی دارند. البته شما برای به کارگیری این keyboard می‌توانید از طریق کابل لایتنینگ و بلوتوث به سیستم خود متصل شوید و از آن استفاده کنید.

مجیک کیبورد اپل در حال حاضر در 2 مدل A1644 و A1843 در بازار موجود است که تفاوت اصلی آن‌ها در سایز، شماره‌ و نوشته‌های روی کلیدها است. شما هم بسته به نیاز خود باید محصول موردنظر خود را انتخاب و خریداری کنید.

تغییری که باعث این طراحی جذاب شد

یکی از تغییراتی که باعث شد این محصول دیزاین ظاهری متفاوتی داشته باشد، حذف باتری بود. با حذف باتری اپل توانست مجیک کیبورد را بسیار نازک طراحی کند و جلوه‌ی جذابی را بوجود بیاورد.

قطر این کیبورد 0.41–1.09، طول آن 27.9 و عرض آن 11.49 می‌باشد. وزن این محصول با رقبای خود به هیچ وجه قابل مقایسه نیست. باور نکردنی است که شما می‌توانید یک کیبورد با وزن 231 گرم داشته باشید و رابط کاربری ساده و جذابی را تجربه کنید.

مجیک کیورد ایپد

استفاده از مجیک کیبورد اپل برای آیپد

یکی از کاربردهای میجک کیبورد اپل، متصل کرن آن به آیپد است. کافیست iPad خود را روی قاب مگنتی مجیک آن قرار دهید تا به دستگاه شما کانکت شود و بتوانید از آن بهره ببرید.

قاب این محصول به راحتی در هر زاویه‌ای که بخواهید قرار می‌گیرد و می‌توانید آن را تنظیم  کنید. این طراحی کلاسیک و البته کاربردی باعث ایجاد تجربه کاربری جذابی خواهد شد که قطعا برایتان لذت بخش است.

استفاده مجیک کیبورد اپل در مک

شما می‌توانید با این کیبوردها به کامپیوتر مک خود وصل شوید. کافیست از طریق بلوتوث و یا کابل لایتنینگ به سیستم خود متصل شوید و شروع به کارکردن کنید. مجیک کیبورد آنقدر جذاب و ظریف است که گاه دلتان می‌خواهد ساعت‌ها پشت دستگاه خود بشینید و سرگرم تایپ کردن شوید.

استفاده از مجیک کیبورد در مک

قیمت Magic keyboard

قیمت مجیک کیبورد اپل در آمریکا 99 دلار است. اما اگر بخواهیم قیمت آن را در ایران در نظر بگیریم چیزی حدود دو میلیون و پانصد هزار تومان خواهد بود. روی هم رفته این محصول برایتان بسیار کاربردی خواهد بود و قطعا رابط کاربری جذابی را با آن تجربه خواهید کرد.

در کل نمی‌توان ایراد بزرگی در آن پیدا کرد و نقاط قوت آن خیلی بیشتر از نکات منفی است.امیدواریم در این مطلب توانسته باشیم به خوبی به سوالات شما درباره این محصول پاسخ داده باشیم. البته اگر باز هم درباره آن چیزی هست که دوست دارید بپرسید، می‌توانید در بخش نظرات آن را با ما درمیان بگذارید.

مطالب پیشنهادی دیگر:

مرورگر سافاری یکی از ارکان مهم محصولات اپل به خصوص آیفون به‌شمار می‌رود. این نرم‌افزار کاربردی در طول سال‌ها دستخوش تغییراتی مهمی شده است و اپل در تلاش بوده تا حد امکان این برنامه را کامل‌تر و پیشرفته‌تر کند. با آنکه سافاری رقیب قدرتمندی همچون گوگل کروم دارد اما به دلیل ویژگی‌ها و قابلیت‌های متعدد هنوز هم انتخاب بسیاری از کاربران است. اپل با معرفی هر سیستم عامل سعی کرده است تا تغییرات قابل ملاحظه‌ای را در بخش‌های این برنامه ایجاد کند و آن را به ابزاری کاربردی تبدیل کند. از آنجا که این مرورگر ویژگی‌ها و امکانات متنوعی در خود دارد و کاربری با ترفندهای سافاری و نکات مخفی آن آشنا نیستند، بنابراین بد نیست نگاهی به تعدادی از این نکات داشته باشیم و ببینیم که اپل علاوه بر تغییرات ظاهری چه ویژگی‌های دیگری در آن قرار داده است. از شما دعوت می کنیم تا این مقاله از آی‌اپس را مطالعه کنید.

 جابه‌جایی تب‌ها در سافاری

یکی از ترفندهای سفاری که احتمالاً کمتر به چشم کاربران خورده است، امکان جابه‌جایی ساده و به اصطلاح حالت ورق زدن است. بدین معنا که اگر شما چندین صفحه مختلف داشته می‌توانید تنها با Swipe یا کشیدن انگشت از چپ به راست و بالعکس روی صفحه بین صفحات گوناگون جابه‌جا شوید و پیج‌هایی که باز کرده‌اید را ورق بزنید. اگرچه این ترفند خیلی خاص و پیچیده نیست اما اغلب کاربران به جای آن به سراغ گزینه‌های دیگر می‌روند.

محل قرارگیری لینک آدرس‌ها در سافاری

به‌شکل پیش‌فرض و پس از به‌روز رسانی iOS 15، محل لینک‌ها یا همان URLها در پایین صفحه قرار گرفت، اما خبر خوب این است که اگر شما با این موضوع مشکل دارید می‌توانید به راحتی آن را به بالای صفحه منتقل کنید. تنها کافی است به تنظیمات گوشی بروید و در آنجا وارد Tab سافاری شوید و پس از فعال کردن گزینه Landscape Tab Bar روی گزینه Single Tab ضربه بزنید تا محل قرارگیری آدرس‌ها تغییر کند. بنابراین جابه‌جایی در محل آدرس‌ها نیز یکی از ترفندهای سافاری است که شما می‌توانید بسته به نظر خود آن را اعمال کنید.

Sort یا چینش صفحات در سافاری

یکی از چالش‌های کاربران بحث چینش صفحات متعدد سافاری است. این مشکل زمانی خود را نشان می‌دهد که به‌دنبال موضوعی خاص هستید و مجبورید صفخات متعددی را پشت هم باز کنید. اگر شما هم دچار این مشکل شده‌اید جای نگرانی نیست. شما می‌توانید به ساده‌ترین شکل ممکن با استفاده از ویژگی Sort چینش را انجام دهید. کافی است در صفحه سافاری روی گزینه یا آیکون Tabs که به شکل مربع است ضربه بزنید و سپس روی یکی از صفحات انگشت خود را نگه دارید و از منوی باز شده گزینه Arrange Tabs By را انتخاب و بر اساس نظرات صفحات موجود را دسته‌لندی کنید.

 

بوکمارک کردن چندین تب در سافاری

اگر چند صفحه وب روی مرورگر سافاری خود دارید و می‌خواهید همه آن‌ها را همزمان بوکمارک کنید، می‌توانید از یکی از ترفندهای سافاری بهره ببرید. برای این کار ابتدا روی آیکون Tabs بزنید. سپس یکی از صفحات را به دلخواه انتخاب کرده و روی آن با انگشت چند لحظه نگه دارید تا منویی مشابه تصویر زیر باز شود. کافی است گزینه Bookmarks for X Tabs را انتخاب کنید و صفحات را در دسته‌بندی مناسب و دلخواه Save کنید.

بسته‌ شدن خودکار تب‌ها در سافاری

هیچ چیزی بدتر از صفحات متعدد و باز مانده از قبل نیست. یی از ترفندهای سافاری که اندکی حرفه‌ای‌تر است، فعال‌سازی بسته‌شدن تب‌ها موجود است. بدین معنا که شما می‌توانید با رفتن به Setting گوشی و سپس بخش Safari و انتخاب Close Tabs می‌توانید یکی از زمان‌بندی‌های موجود را برای بسته‌ شدن خودکار تب‌ها انتخاب کنید.

استفاده از افزونه‌ها در سافاری

یکی از ترفندهای سافاری که شاید کمتر به آن پرداخته شده است، استفاده از افزونه‌ها یا اکستنشن‌هاست. اکثر کاربرانی که با سیستم امل ویندوز یا مک کار می‌کنند با افزونه‌های گوگل کروم آشنا هستند، اما افراد محدودی درباره افزونه سافاری می‌دانند. جالب است بدانید علاوه بر نسخه مک سافاری شما می‌توانید از افزونه‌های مختلفی روی نسخه آیفون و آیپد آن نیز استفاده کنید. برای دسترسی ب ه این ویژگی به تنظیمات گوشی یا تبلت خود بروید و در آنجا گزینه Safari را انتخاب کنید. در مرحله بعدی روی گزینه Extension ضربه بزنید و سپس تب More Extensions را انتخاب کنید. اکنون می‌توانید افزونه‌ها موجود برای سافاری را مشاهده و هر کدام را روی مرورگر آیفون خود نصب کنید.

ترجمه صفحات در سافاری

اگر به دنبال ترجمه کردن صفحات وب هستید و تصور می‌کنید این کار تنها با کروم قابل انجام است، بدانید که اشتباه فکر کرده‌اید. با استفاده از ترفندی ساده در سافاری شما می‌توانید صفحات گوناگون را به زبان‌های پیش‌فرض و مورد پشتیبانی سافاری ترجمه کنید. کافی است در هر صفحه روی گزینه aA در کنار صفحه کلیک کنید و سپس Translate to English یا موارد دیگر را انتخاب کنید.

ترجمه و ترفندهای سافاری

خواندن صفحات در سافاری

بله درست خواندید! سافاری می‌تواند محتوای صفحات اینترنتی را برای شما بخواند بدون آنکه نیازی باشد شما چشمان خود را خسته کنید. این قابلیت که با عرضه iOS 17 معرفی شد به کاربران اجازه می‌دهد تا با استفاده از این ویژگی جدید صفحات وب را به‌شکل شنیداری مرور کنند.

برای فعال‌سازی این قابلیت کافی است شما روی گزینه aA در کنار آدرس وب‌سایت کلیک کنید، سپس در منوی بازشده گزینه Listen to Page را انتخاب کنید. بدین ترتیب سافاری بخش‌های حاوی متن وب‌سایت مورد نظر شما را می‌خواند. البته این امکان وجود دارد که هر زمان خواستید فرایند خواندن را متوقف کنید.

سخن پایانی

ترفندهای سافاری تنها به مواردی که در این مقاله اشاره کردیم خلاصه نمی‌شوند. این مرورگر خاص از ویژگی‌های متنوع و متعددی بهره می‌برد که کمتر به آن‌ها پرداخته شده است و علی‌رغم عمر چندین ساله این اپلیکیشن، هنوز هم کاربرانی هستند که به جز موارد ساده و ابتدایی چیز چندانی در خصوص امکانات و قابلیت‌های آن نمی‌دانند.

اکنون شما به ما بگویید که کدام یک از ترفندهای سافاری برایتان جذاب و کاربربردی بوده است؟ آیا از مواردی که در این مقاله اشاره کردیم استفاده کرده‌اید؟

دانلود با رایانه از هر دستگاه دیگر آسان‌تر است؛ این جمله‌ای است که احتمالاً از زبان بسیاری از کاربران شنیده‌اید و تا حد زیادی نیز درست و قابل قبول است. اما چرا نمی‌توانیم مانند آنچه در رایانه‌ها شخصی خودمان دانلود می‌کنیم در گوشی و تبلت هم به همین صورت عمل کنیم؟ چه مشکلی در این میان وجود دارد. در حقیقت عمده مشکل اکثر افراد به خصوص دارندگان محصولات اپل این است که آن‌ها نمی‌دانند بهترین دانلود منیجرهای آیفون یا آیپد کدام‌ها هستند و به همین علت ما شاهد چنین موضوعاتی هستیم.

در این مقاله از آی‌اپس قصد داریم شما را با برخی از بهترین برنامه‌های دنالود فایل روی آیفون آشنا کنیم و ببینیم که هر کدام از این‌ها چه ویژگی‌ها و مزایایی دارند. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

معرفی ۴ مورد از بهترین دانلود منیجرهای آیفون

شاید بتوان گفت موضوع دانلود منیجرها نسبت به سایر اپلیکیشن‌های دیگر چندان مورد توجه سازندگان نرم‌افزار قرار نگرفته و آن طور که باید این دسته از برنامه‌های کاربردی از اهمیت بالایی برخوردار نبوده است. با این حال اندک برنامه‌های این حوزه توانستند تا حد زیادی نیاز کاربران را پاسخ دهند و امکانات مورد نیاز آ‌ن‌ها را در اختیارشان قرار دهند. ما در این بخش قصد داریم به ۴ مورد از بهترین دانلود منیجرهای آیفون و آیپد بپردازیم و ببینم بهتر است کدام برنامه را روی گوشی‌های خود نصب کنیم.

اپلیکیشن QWE

برنامه QWE یکی از بهترین دانلود منیجرهای آیفون است که امکانات و قابلیت‌های متعددی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. شما با استفاده از این برنامه کاربری می‌توانید هر نوع فایلی صرف نظر از فرمت آن دانلود کنید. کافیست در این مرورگر آدرس فایل مورد نظرتان را وارد کنید تا آماده دانلود شود. نکته جالب توجه این برنامه علاوه بر پشتیبانی از انوبه فایل‌های گوناگون محیط کاربری ساده و آسان آن است. بدین معنا که مانند دانلود منیجرهای رایانه‌های شخصی شما می‌توانید به‌راحتی روی فایل‌ها و تب‌های دانلود نظارت داشته باشید.

سرعت دانلود نسبتاً مناسب، امکان اشتراک‌گذاری فایل‌های دانلودشده، امکان دانلود فایل‌های ویدئویی از جمله امکانات این اپلیکیشن ارزشمند و دانلود منیجر قدرتمند برای آیفون است.

برنامه Any Downloader

اگر دنبال یک برنامه ساده برای دانلود فایل‌های خود روی گوشی آیفون می‌گردید به شما توصیه می‌کنیم اپلیکیشن Any Downloader را دانلود و نصب کنید. شما می‌توانید لینک فایل دخواه خود را وارد برنامه‌کرده و منتظر دانلود آن با بهترین سرعت باشید. این برنامه از فرمت‌های گوناگونی مانند doc، word، PDF، mp3 و طیف گسترده‌ای از فرمت‌های ویدئویی پشتیبانی می‌کند. برنامه انی دانلودر به عنوان یکی از بهترین دانلود منیجرهای آیفون به کاربران اجازه می‌دهد بدون آنکه محدودیتی داشته باشند از اپلیکیشن‌های دیگر در حین دانلود فایل‌ها استفاده کنند.

از آنجا که برخی از برنامه‌های به محض خروج یا سوئیچ کاربر به اپلیکیشن‌های دیگر دچار افت سرعت یا توقف دانلود می‌شوند، در Any Downloader خبری از این مشکلات نیست و می‌توانید با خیال راحت علاوه بر دانلود فایل‌های مورد نظر به سایر کاریتان هم برسید.

اپلیکیشن Download Manager

برنامه دانلود منیجر از بهترین دانلود منیجرهای آیفون

یکی دیگر از بهترین دانلود منیجرهای برای آیفون، اپلیکیشنی با نام Download Manager است. این برنامه شباهت زیادی به برنامه دانلود منیجر روی رایانه‌های شخصی دارد و به کاربران اجازه می‌دهد تا بودن محدودیت فایل‌های مورد نظر خود را از وب‌سایت‌های گوناگون دانلود کنند. این برنامه هم از فرمت‌های گوناگون و مختلفی پشتیبانی می‌کند که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از داکز، پی دی اف، MP3 و انواع فرمت‌های ویدئویی. در این برنامه شما می‌توانید فایل‌های دلخواه و دانلود شده خود را به صورت یکجا یا در پوشه‌های مختلف نگهداری کنید.

در عین حال امکان دسته‌بندی پوشه‌ها بر اساس زمان، نوع فایل‌ها و تاریخ ایجاد آن‌ها وجود دارد. به طور کلی اپلیکیشن دانلود منیجر یکی از ابزارهای کاربردی است که می‌تواند به شما در خصوص دانلود فایل‌های مختلف کمک شایانی کند، ویژگی‌های متنوع و امکان بکاپ‌گیری با آیکلود از جمله قابلیت‌هایی هستند که این دانلود‌کننده فایل را از سایر همتایانش متمایز می‌کند.

اپلیکیشن Files

اپلیکیشن فایلز یکی از بهترین دانلود منیجرهای آیفون

یکی از حرفه‌ای‌ترین و کامل‌ترین اپلیکیشن‌های دانلود فایل روی آیفون اپلیکیشن Files است. این برنامه به شما اجازه می‌دهد تا طیف گسترده‌ای از فایل‌های مختلف را روی آیفون یا آیپد خود دانلود کنید و در صورت نیاز بتوانید برخی از آن‌ها را از طریق همین برنامه اجرا کنید. بنابراین اگر فایل PDF یا داکیومنتی دانلود کردید، نیاز به استفاده از برنامه‌های جانبی نیست چراکه برنامه فایلز خود به تنهایی می‌تواند این فرمت‌ها را اجرا کند. در ضمن اگر می‌خواهید برخی از فایل‌های خود رابه فضای ذخیره‌سازی مانند دراپ باکس منتقل کنید، این برنامه بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

نکته جالب توجه در خصوص برنامه فایلز به عنوان یکی از بهترین دانلود منیجرهای آیفون این است که ظاهر برنامه تا حدودی مشابه مرورگر سافاری است و شما می‌توانید علاوه بر دانلود فایل از امکانات یک مروگر چند منظوره استفاده کنید. امکان unzip کردن (استخراج) فایل‌های RAR یا زیپ، امکان انتقال فایل‌های دانلودشده از طریق اتصال فلش به آیفون یا آیپد، قابلیت آپلود فایل، ایجاد تب‌های گوناگون برای وب‌گردی و دانلود همزمان و بسیاری دیگر، از جمله امکانات متنوع این برنامه حرفه‌ای هستند.

سخن پایانی

اپلیکیشن‌هایی با محوریت دانلود فایل‌ها چندان مطرح و محبوب نیستند و کاربران استقبال چندانی از این برنامه‌ها نمی‌کنند. از آنجایی که اپل تلاش کرده است تا مرورگر سافاری به بهترین نحوه ممکن نیاز دانلود کاربران را پاسخ دهد، به همین علت استفاده‌کنندگان آیفون و آیپد چندان رقبتی به استفاده از برنامه‌های دیگر ندارند. افت سرعت در دانلود، پشتیبانی نکردن از فرمت‌های مختلف همه و همه موجب شده است تا این مدل از اپلیکیشن‌های چندان مورد توجه قرار نگیرند.

اما در این مقاله ما ۴ مورد از بهترین دانلود منیجرهای آیفون را به شما معرفی کردیم که در عین کاربردی بودن، محدودیت‌های کمتری پیش‌ پای کاربران قرار می‌دهند و نزدیک‌ترین نسخه‌ به همتایان رایانه‌ای خود هستند. شما چه تجربه‌ای در این زمینه دارید؟ آیا از این برنامه‌ها استفاده کردید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.