دانلود نسخه iOS اپلیکیشن‌های ایرانی

دانلود برنامه‌های ایرانی برای آیفون، یکی از چالش‌های کاربران اپل در ایران است....

مجله آی‌اپسی

کلی اپلیکیشن پولی ولی رایگان برای شما

با گرفتن اکانت آی‌اپس میتوانید به تمامی اپلیکیشن‌های پولی دسترسی داشته باشید

ویژگی های احتمالی iOS18

پس از عرضه موفقیت‌آمیز اپل ویژن پرو و استقبال فراوان کاربران از اولین هدست مجازی کمپانی اپل، کم کم باید منتظر رونمایی از نسخه بعدی سیستم عامل آی او اس باشیم. iOS 18 بنابر اظهارات اپل قرار است یکی از انقلابی‌ترین و متفاوت‌ترین سیستم عامل‌های عرضه شده در طول سال‌های اخیر باشد. شکی نیست که نسخه‌های فعلی iOS تا به امروز تغییرات قابل ملاخظه‌ای داشته است، اما آنچه کاربران از اپل انتظار دارند فراتر از تغییرات UI یا افزوده شدن چند قابلیت جدید است.

دگرگونی و افزوده شدن قابلیت‌های عمده و مشابه سازی برخی ویژگی‌های اساسی که کاربران اندروید از آن برخوردار هستند امید و انتظار کاربران آیفون است و باید دید اپل در نسخه ۱۸ آی او اس تا چه اندازه به این خواسته علاقه‌مندان پاسخ مثبت می‌دهد. تا زمان معرفی نسل بعدی سیستم عامل iOS چند ماهی باقی مانده و انتظار می‌رود اولین معرفی رسمی این برنامه در کنفرانس WWDC 2024 انجام شود. با این حال تا زمان معرفی رسمی احتمالاً برخی شایعات و حقایق درباره iOS 18 منتشر خواهد شد و ما نیز قصد داریم چند ماه مانده به این رویداد مهم در این مطلب به برخی از احتمالات و شایعات اولیه در خصوص این نرم‌افزار بپردازیم. از شما هم دعوت می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

زمان انتشار و دستگاه‌های مورد پشتیبانی iOS 18

اولین موضوع در خصوص زمان انتشار تقریبی نسخه بعدی آی او اس و دستگاه‌های مورد پشتیبانی است. با توجه به روندی که اپل طی سال‌های اخیر در پیش گرفته و با معرفی نسخه جدید سیستم عامل‌ها در حوالی بهار و ابتدا تابستان، و عرضه در نسخه نهایی آن در پاییز است، بنابراین انتظار داریم که این سیستم عامل انقلابی در حوالی ۱۳ تا ۲۰ ماه سپتامبر ۲۰۲۴ عرضه شود. اگر چه این بازه زمانی بر اساس روند پیشین اپل بوده و تصور می‌شود که محصول مورد نظر در این محدوده عرضه شود، اما احتمال به تعویق افتادن آن یا حتی انتشار زودتر از موعد این سیستم عامل وجود دارد.

بسیاری از کاربران بی‌صبرانه منتظر آن  انتشار اطلاعاتی موثق در خصوص مدل‌های مورد پشتیبانی از نسخه iOS 18 هستند. بدین معنا که بر اساس روال موجود اپل پس از معرفی نسخه جدید iOS یا macOS تعدادی از محصولات قدیمی‌تر خود را از رده خارج می‌کند و تنها محصولات جدیدتر مجاز به دانلود و نصب سیستم جدید خواهند بود. به نظر می‌رسد اگر تغییر خاصی در رویه اپل ایجاد نشود، شاهد کنار گذاشتن آیفون XS، آیفون XR و آیفون XS Max باشیم. البته باز هم یادآور می‌شویم که احتمال دارد اپل تغییری در این لیست ندهد و دستگاه‌هایی که مجاز به دانلود iOS 17 بودند هم بتوانند بار دیگر نسخه جدید را روی دستگاه‌های خود تجربه کنند.

استفاده از هوش مصنوعی در آی او اس 18

یکی از ارکان اصلی iOS 18 به احتمال بسیار زیاد موضوع هوش مصنوعی مولد یا Generative AI است. اپل بارها اعلام کرده است که نمی‌خواهد از گردونه رقابت با کمپانی‌هایی مانند مایکروسافت، گوگل، open AI، آمازون و بسیار دیگر که در زمینه هوش مصنوعی حرفی برای گفتن دارند، عقب بماند. با توجه به در نظر گرفتن بودجه سالیانه ۱ میلیارد دلاری اپل برای تحقیق و توسعه در زمینه هوش مصنوعی و گفت‌های اخیر تیم کوک مدیر عامل اپل به نظر می‌رسد اپل هم می‌خواهد اقدامی مهم در این راستا انجام دهد.

با معرفی سری گوشی‌های S24 سامسونگ و ادغام هوش مصنوعی با آن چندان دور از انتظار نیست که اپل برای ماندن در رقابت نفس‌گیر بازار هوش مصنوعی ios 18 یا آیفون‌های آتی را به این ابزار مهم مجهز کند. از آنجا که اپل سرورهایی را برای پشتیبانی از هوش مصنوعی در سال گذشت میلادی راه‌اندازی کرده و قرار است این سرورها امسال مورد استفاده قرار بگیرند، بنابراین بحث استفاده از قابلیت‌های هوش مصنوعی تقریباً محتمل‌ترین ویژگی در آی او اس ۱۸ خواهد بود.

تغییرات عمیق و اساسی در دستیار هوشمند اپل

دگرگونی دیگری که به نوعی مرتبط با بحث هوش مصنوعی بوده، تغییرات Siri است. با توجه به اینکه هنوز مشخص نیست اپل می‌خواهد از سیری به عنوان پارامتر اصلی هوش مصنوعی خود استفاده کند یا از ابزاری متفاوت در کنار این دستیار هوشمند بهره ببرد، با این حال به نظر می‌رسد در iOS 18 شاهد تغییرات مهم در سیری هم باشیم. بر اساس برخی شایعات گفته می‌شود اپل احتمالاً از مدل زبانی بزرگ یا LLM برای سیری استفاده کند و آن را در حدو اندازه‌های چت جی پی تی ارتقا دهد. البته برخی منابع دیگر به این موضوع اشاره کرده‌اند که اپل می‌خواهد بخش‌های بیشتری از سیستم عامل‌های خود را با Siri همگام‌سازی و ادغام کند.

یکی از این موارد بخش شورتکاتز (Shortcuts) خواهد بود. قرار است اپل توانایی انجام تسک‌های پیچیده‌تر را به سیری بدهد و احتمالا ساخت شورتکات‌های خاص و سخت با سیری و در کوتا‌ه‌ترین زمان ممکن انجام شود. به عنوان مثال سیری می‌تواند با دریافت دستور لازم چند تصویر را از آلبوم پیدا کرده و آن‌ها را تبدیل به فایل GIF کند. بعضی از منابع مهم به این موضوع اشاره کرده‌اند که احتمالاً سیری از دستورات بیشتر پشتیبانی خواهد کرد و کاربرا می‌توانند طیف بیشتری از کارها را از سیری بخواهند.

امکان Sideload اپلیکیشن‌ها با محدودیت‌های کمتر

یکی دیگر از قابلیت‌هایی که انتظار می‌رود اپل در نسخه بعد iOS بگنجاند Sideload اپلیکیشن‌هاست. با توجه به وضع قوانین جدید و اجبار اتحادیه اروپا به اجازه نصب اپلیکیشن‌هایی خارج از برنامه‌های موجود در استور اپل، این احتمال وجود دارد که اپل قابلیت ساید لود را به شکل کلی‌تری در iOS 18 قرار دهد. با توجه به اینکه احتمالاً در به‌روزرسانی آی او اس ۱۷.۴ شاهد افزوده شدن این قابلیت به دستگاه‌های اپل در اتحادیه اروپا خواهیم بود، بنابراین بعید نیست اپل پیش از آنکه اجبار قانونی در آمریکا و سایر نقاط جهان این کمپانی را درگیر کند، ویژگی Sideload را به شکل کلی‌ و البته با محدودیت‌های خاص در اختیار تمامی کاربران قرار دهد.

از آنجا که این موضوع دست توسعه‌دهندگان اپلیکیشن را برای توسعه و عرضه برنامه‌های بیشتر روی iOS باز می‌گذارد، اما اپل چندان تمایلی به پذیرش چنین فرآیندی که سال‌هاست روی سیستم عامل اندروید قرار دارد، نداشته و با اجبار اتحادیه اروپا و جلوگیری از تحریم و وضع جریمه‌های سنگین اپل از موضع خود کوتاه آمده است.

سایر تغییرات احتمالی در iOS 18

با آنکه هنوز چیز زیادی در خصوص ویژگی‌های قطعی آی او اس ۱۸ نمی‌دانیم، اما احتمال زیادی وجود دارد که شاهد برخی تغییرات ریز و درشت دیگر هم باشیم. به عنوان مثال تغییر در برنامه Map، افزوده شدن قابلیت‌های جدید به برنامه Photos و امکان ادیت تصاویر با استفاده از هوش مصنوعی، پشتیبانی و سازگاری iMassage با پروتکل پیامکی RCS، تغییرات در اپلیکیشن Face Time و افزوده شدن برخی امکانات، افزوده شدن قابلیتی برای تبادل فایل با گوشی‌های اندرویدی و بسیار از موارد دیگر از جمله تغییرات احتمالی هستند که انتظار داریم همه یا حداقل برخی از آن‌ها را در iOS 18 ببینیم.

شما در ارتباط با تغییرات احتمالی iOS 18 چه فکر می‌کنید؟ به نظر شما کدام ویژگی‌ها در این نسخه جدید از سیستم عامل می‌تواند آن را به انقلابی‌ترین آی او اس تبدیل کند؟

اپل تی وی و اتصال به تلویزیون

محصولات شرکت اپل تنها به گوشی‌های آیفون یا تبلت‌های آیپد خلاصه نمی‌شود. دیوایس‌های دیگری نظیر لپ‌تاپ‌های مک بوک، رایانه‌های All in One آی مک، واقعیت مجازی اپل ویژن و بسیاری از دستگاه‌های ریز و درشت دیگر از جمله محصولاتی هستند که کاربران در سراسر دنیا در حال استفاده از آن‌ها هستند و طرداران فراوانی دارند. یکی از دستگاه‌هایی که شرکت اپل خیلی روی آن مانوری نمی‌دهد و به شکلی چراغ خاموش شاهد ورود نسل‌های مختلف آن به بازار هستیم دستگاه‌های اپل تیوی (Apple TV) است.

این دستگاه‌های مشکی رنگ که شباهت زیادی به همتایان اندرویدی خود یعنی اندروید باکس‌ها دارند از سیستم عاملی مشابه iOS با نام tvOS بهره می‌برند و به تلویزیون یا مانیتور متصل می‌شوند. اپل تیوی دقیقا سازوکاری مشابه اندروید باکس‌ها دارد، یعنی شما می‌توانید از طریق آن برخی اپلیکیشن‌ها و بازی‌های مشترک با آی او اس را روی آن اجرا کنید و برنامه‌ها و سریال‌های گوناگون شبکه‌های مختف را به شکل آنلاین تماشا کنید. از آنجا که در بسیاری از کشورها سیستم برنامه‌های تلویزیونی به سمت سرویس‌های اشتراکی و پخش آنلاین فیلم و سریال برنامه‌های مختلف پیش می‌رود، ابزارهایی مانند اپل تیوی برای پاسخ به این نیاز ساخته و طراحی شده‌اند.

Apple TV هم مانند تمامی دیوایس‌های تولید شده اپل جزو اکوسیستم آن محسوب شده و امکان برقرار ارتباط با این دستگاه‌ها را دارد. اگر شما آیفون یا مک بوک یا حتی آیپد داشته باشید می‌توانید به راحتی و بدون نیاز به کابل تصویر، صفحه گوشی یا لپ‌تاپ خود را روی تلویزیون بیندازید و از این دستگاه مانند یک ویدو پروژکتور بزرگ استفاده کنید، امکان برقراری تماس‌های تصویری FaceTime روی نسل جدید اپل تیوی با استفاده از دوربین آیفون یا مک، انجام بازی‌های گوناگون و امکان استفاده از سیستم اشتراکی Apple Arcade، پخش موزیک از طریق سرویس اپل موزیک، اجرای انبوهی از اپلیکیشن‌ها که نمونه‌اش را روی آی او اس دیده‌اید، نمایش سریال‌ها و فیلم‌های جدید شبکه‌هایی مانند دیزنی پلاس، اچ بی او (HBO) و امکان کنترل ابزارهای هوشمند منزل که با دستکاه‌های اپل سازگار هستند (HomeKit) از جمله ویژگی‌های این دستگاه قدرتمند است.

کاربران ایرانی هم به دلیل محدودیت وضع شده از جانب این شرکت و نیاز مبرم اپل تیوی به یک اینترنت پر سرعت، چندان روی خوشی به این دستگاه نشان نمی‌دهند و حتی طرفداران پروپاقرص محصولات اپل، این دیواس را جز ملزومات خود نمی‌دانند. با این حال افرادی هتند که این دستگاه چند منظوره و کاربردی را تهیه کرده‌اند، اما نمی‌دانند که چگونه باید آن را راه‌اندازی کنند و چه نکاتی را در خصوص آن بدانند. به همین دلیل ما در مجموعه iAPPS تصمیم گرفتیم تا در این مقاله به نحوه راه‌اندازی اپل تیوی و برخی نکات مهم و کاربردی آن بپردازیم. از شما هم دعوت می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

نسل‌های مختلف Apple TV

اپل تیوی هم مانند بسیاری از محصولات این شرکت قدمتی طولانی دارد و از سال‌های پیش نسل‌های ابتدایی آن در اختیار کاربران قرار گرفته است. اولین نسل از این دستگاه در رویداد اپل در سال ۲۰۰۶ معرفی شد. این دستگاه در ابتدا iTV نام داشت اما چندی بعد اپل تصمیم گرفت تا نام آن را مطابق با سایر محصولات خود انتخاب کند. بدین ترتیب حدود ۱ سال بعد اولین نسل اپل تیوی وارد بازار شد. جالب است بدانید این دستگاه در آن زمان از سیستم عامل تغییر یافته Mac OS Tiger استفاده می‌کرد و جزو اولین محصولاتی بود که از خروجی HDMI پشتیبانی می‌کرد. به طور کلی چنین دستگاه‌هایی در آن روزها یک دیوایس خاص و حتی انقلابی تلقی می‌شد.

مدل‌های بعدی اپل تیوی نیز با تغییرات نسبتاً اندک وارد بازار شدند. البته فراموش نکنیم یکی از قابلیت‌های کلیدی و مهم اپل تیوی یعنی ایر پلی در این نسل عرضه شد. قابلیت AirPlay ویژگی بود که به وسیله آن کاربران می‌توانستند صفحه گوشی موبایل یا تبلت خود را روی تلویزیون اصطلاحاً Mirror کنند.

فاصله میان اولین نسل از اپل تیوی تا نسخه سوم آن حدود ۶ سال طول کشید. با ورود نسل سوم در حوالی سال ۲۰۱۲، اپل تا مدتی ارتقا و عرضه نسخه جدید این دستگاه را به تعویق انداخت. در آن زمان عده‌ای معتقد بودند که این دیوایس شکست خورده و اپل نمی‌خواهد مدل جدیدی از آن را روانه بازار کند.

۳ سال از نسل سوم اپل تیوی گذشت تا سرانجام عضو چهارم این خانواده با تغییرات قابل ملاحظه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری از راه رسید. این دستگاه که بسیاری آن را با عنوان Apple TV HD می‌شناختند برای اولین بار با سیستم عامل tvOS وارد بازار شد و علاوه بر تغییرات قابل توجه در سخت‌افزار و پردازنده برای اولین بار از دستیار هوشمند اپل یعنی سیری نیز استفاده می‌کرد. دگرگونی‌های مختلف در این نسل موجب شد تا عده بیشتری از کاربران به سراغ این دیوایس بروند و آن را خریداری کنند. حدود ۲ سال بعد، اپل نسخه 4K این تیوی باکس را معرفی کرد که علاوه بر پشتیبانی از پردازنده قدرتمند A10X امکان پخش تصاویر با کیفیت 4K و HDR را برای اولین بار فراهم می‌کرد. پشتیبانی از Dolby Vision و HDMI 2.1 از جمله مهم‌ترین تغییرات این نسل بود.

اما باز هم اپل تیوی به حاشیه رفت. با آنکه تا به امروز ۲ نسل دیگر از اپل تیوی‌های 4K وارد بازار شده‌اند و در آخرین نسخه نیز شاهد استفاده از چیپست‌های فوق‌العاده A15 هستیم، اما اپل باز هم نسبت به اپل تیوی بی‌توجه شده و برنامه‌ای برای تغییرات عمده در آن ندارد. البته نباید این احتمال را نادیده گرفته که ممکن است مانند آنچه در سال ۲۰۱۵ روی داد اپل باز هم دست به چنین کاری بزند و طرفداران اندک این دستگاه را سورپرایز کند.

آموزش راه‌اندازی اپل تیوی

پس از مروری کوتاه بر نسل‌های پیشین اپل تیوی اکنون به سراغ مراحل راه‌اندازی این دستگاه می‌رویم و خواهیم دید که روش راه‌اندازی و ستاپ کردن آن چگونه است.

پیش از آن به چند نکته مهم اشاره می‌کنیم که بد نیست آن‌ها را مد نظر قرار دهید.

  • اگر تلویزیون شما از مدل‌های جدید بوده و از رزولوشن 4K و HDR پشتیبانی می‌کند توصیه می‌کنیم نسل سوم اپل تیوی 4K را تهیه کنید.
  • برای راه‌اندازی و استفاده از امکانات مختلف این دستگاه نیاز به یک اپل آیدی دارید. توصیه می‌کنیم احراز هویت ۲ عاملیتی اپل تیوی خود را فعال کنید در غیر اینصورت با پیام‌های مداوم تغییر رمز اپل آیدی یا وارد کردن مجدد آن مواجه خواهید شد.
  • برای آنکه بتوانید از امکانات اپل تیوی استفاده کنید نیاز به یک اینترنت پرسرعت دارید. به همین منظور استفاده از اینترنت‌های 4G گوشی‌های همراه یا TD-LTE توصیه می‌شود.

اپل مانند سایر محصولاتش در باکس اپل تیوی اقلام محدودی را قرار داده است. به شکل پیشفرض در اکثر بسته‌بند‌ی‌های Apple TV، علاوه بر کابل برق، ریموت، خود دستگاه و یک کابل لایتینیگ به USB آیتم‌ دیگری وجود ندارد، بنابراین اگر کابل HDMI در اختیار ندارید حتماً آن را از ابتدا تهیه کنید. مورد دیگری که باید توجه داشته باشید این است که برخی مدل‌های جدید فاقد درگاه Ethernet هستند و شما نمی‌توانید از طریق کابل اپل تیوی را به اینترنت متصل کنید. پس در حین خرید این دستگاه به چنین موارد توجه داشته باشید.

پس از اتصال اپل تیوی از طریق کابل HDMI به تلویزیون و اتصال کابل برق، سورس تلویزیون خود را انتخاب کرده و منتظر باشید تا اپل تیوی کاملاً بارگذاری شود. این مرحله ممکن است اندکی طول بکشد.

پس از چند لحظه صفحه انتخاب زبان دستگاه ظاهر خواهد شد. شما از طریق قسمت لمسی بالای ریموت اپل تیوی می‌توانید زبان مورد نظر را انتخاب کنید. متاسفانه زبان فارسی جزو موارد پشتیبانی شده دستگاه نیست.

توجه داشته باشید اگر ریموت دستگاه هیچگونه عملکردی از خود نشان نداد ابتدا از شارژ بودن آن مطمئن شوید. در صورتی که ریموت شما شارژ باشد این احتمال وجود دارد که کنترلر از حالت Pair خارج شده باشد.

در این صورت ریموت در در فاصله بسیار نزدیک به اپل تیوی گرفته و دکمه‌های منو و افزایش صدا (+) را با هم فشار داده و تا ۶ ثانیه نگه دارید تا همگام سازی انجام شود. در صورتی که عملکرد ریموت شما مشکلی ندارد نیازی به انجام این مرحله نیست.

پس از انتخاب زبان و کشور یا ریجن (ترجیحاً آمریکا انتخاب شود) نوبت به توضیحات در خصوص Data & Privacy می‌رسد. در این بخش نیز گزینه Continue را انتخاب کنید.

در قدم بعدی امکان استفاده از Siri به شما نمایش داده می‌شود. توجه داشته باشید که انتخاب سیری اجباری نبود و در صورتی که نخواهید از این دستیار هوشمند استفاده کنید، بعداً و با مراجعه به تنظیمات می‌توانید آن را فعال کنید. نکته‌ای که بد نیست به آن اشاره کنیم این است که فرامین صوتی از طریق ریموت اپل تیوی اجرا می‌شود، لذا برای آنکه این دستورات به درستی شنیده شوند پوشش پلاستیکی روی ریموت را از آن جدا کنید تا میکروفن موجود بتواند به درستی صدای شما را تشخیص دهد.

پس از این قسمت، صفحه‌ای با عنوان Setup Your Apple TV به شما نمایش داده می‌شود. در صورتی که شما آیفون یا آیپد در اختیار داشته باشید می‌توانید با انتخاب Setup with Devices و با نزدیک کردن گوشی و تبلت خود به اپل تیوی کلیه مراحل اعم از وارد کردن اپل آیدی، اتصال به اینترنت و موارد دیگر را به سرعت و بدون نیاز به انجام کار خاصی انجام دهید.

کافی است آیفون و آیپد خود را نزدیک اپل تیوی نگه داشته و از اتصال آن به اینترنت مطمئن شوید سپس پیامی با عنوان Setup روی گوشی یا تبلت شما نمایش داده می‌شود که با لمس آن باید یک کد ۴ رقمی نمایش داده شده روی تلویزیون را وارد کرده تا اپل تیوی داده‌های گوشی شما را دریافت کنید و عملیات راه‌اندازی به سرعت طی شود.

در صورتی که آیفون یا آیپد در اختیار ندارید، جای نگرانی نیست، گزینه Setup Manually را انتخاب کرده و در مراحل بعد به ترتیب، رمز اتصال به وای فای (در صورتی که می‌خواهید به شکل وایرلس به مودم وصل شوبد) و اپل آیدی و رمز عبور خود را وارد کنید.

پس از انجام این مراحل در صفحه دیگری از شما خواسته می‌شود اگر از سرویس خدمات تلویزیونی خاص استفاده می‌کنید آن را وارد کنید. از آنجا که این مورد برای کاربران ایرانی قابل استفاده نیست می‌توانید با انتخاب Not Now از آن عبور کنید.

در مرحله بعدی از شما محل قرار گیری اپل تیوی پرسیده می‌شود. این مورد را به دلخواه انتخاب کنید.

در بخش بعدی از شما دسترسی به موقعیت مکانی یا Location Services خواسته می‌شود که بسته به نظر خود می‌توانید آن را Enable یا Disable کنید.

در آخرین صفحه نیز شرایط و ضوابط استفاده از محصولات اپل به نمایش در می‌اید که کافی است روی گزینه Agree کلیک کنید.

تبریک می‌گوییم! راه‌اندازی اپل تیوی شما به پایان رسیده و شما می‌توانید به صفحه اصلی دستگاه و برخی اپلیکیشن‌های پیشفرض دسترسی داشته باشید.در عین می‌توانید با مراجعه به App Store برنامه‌های مورد نظر خود را پیدا کرده و آن‌ها را روی اپل تیوی دانلود و نصب کنید.

سخن پایانی

اپل تیوی یکی از دستگاه‌هایی است که کمتر به آن توجه شده و علی‌رغم امکانات متعدد چندان مورد استقبال کاربران قرار نگرفته است. شاید مهم‌ترین دلیل آنکه کاربران ایرانی به سراغ این دستگاه نمی‌روند محدودیت‌های اپل و نیاز به اینترنت پر سرعت باشد. با این حال این دستگاه قابلیت های ارزشمندی مانند AirPlay دارد که نمی‌توان به آسانی از کنارش گذشت.

اگر شما هم تا به حال از این دستگاه استفاده کرده‌اید و با مزایا و معایب آن آشنا هستید تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

چگونه اپل واچ را اپدیت کنیم

چگونه اپل واچ را اپدیت کنیم + WatchOS

کمپانی اپل سری‌های مختلفی از Apple Watch را وارد بازار کرده و باعث شده که ساعت‌های هوشمندش در سراسر دنیا محبوبیت پیدا کند و طرفداران خود را داشته باشد. یکی از مواردی که باعث می‌شود باگ‌های سیستم عاملش رفع شود از طریق به روز رسانی WatchOS است. پس اگر برایتان سوال چگونه اپل واچ را اپدیت کنیم پیش آمده به شما پیشنهاد می‌دهیم که در این مطلب با ما همراه باشید.

به‌روز رسانی iOS

در ابتدا برای آپدیت WatchOS باید مطمئن شوید که سیستم عامل آیفونتان نسخه‌ی بالاتر از iOS 9 را نصب دارد. اگر متوجه شدید که آی او اس گوشی شما به روز رسانی نشده است، طبق مراحل زیر آن را Update کنید:

  • وارد تنظیمات – Settings شوید
  • روی General بزنید
  • بخش Software Update را انتخاب کنید
  • سپس گزینه‌ی Download And Install را برگزینید

آپدیت WatchOS

حالا که آیفون شما آپدیت شد، می‌توانید WatchOS اپل واچ را هم به روز رسانی کنید. برای این کارم تنها لازم است که وارد برنامه Apple Watch که داخل گوشیتان است، بروید و روی قسمت General بزنید. بعد از آن، داخل بخش Software Update شوید. پس از اینکه وارد آپدیت نرم افزار شدید، گزینه‌ی Download And Install را انتخاب نمایید تا اپل واچتان را به روز رسانی کنید.

مراحل چگونه اپل واچ را اپدیت کنیم

مراحل به صورت خلاصه:

  • وارد برنامه Apple Watch در آیفون شوید
  • قسمت General را بزنید
  • بخش Software Update را انتخاب نمایید
  • سپس گزینه‌ی Download And Install را لمس کنید

چگونه اپل واچ را اپدیت کنیم + مراحل

مشکلات

حین به روز رسانی سیستم عامل اپل واچ ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید. اما نگران نباشید چرا که می‌توانید آن‌ها را با چند روش ساده حل کنید:

  1. حتما قبل از اینکه می‌خواهید ساعت هوشمند اپل را آپدیت کنید آن را به شارژر وصل کرده تا بتوانید فرآیند به روز رسانی را شروع کنید.
  2. ساعت هوشمند Apple را فورس ریستارت کنید.
  3. آیفونتان را فورس ریستارت کنید.

هنگامی که اپل واچتان آپدیت می‌شود ممکن است چند بار خاموش روشن شود ولی جای نگرانی ندارد و کاملا طبیعی است. پس مدتی منتظر بمانید تا این فرآیند به طور کامل انجام گیرد و زمانی که Update WatchOS تمام شد می‌توانید آن را از شارژر جدا کرده و از آن استفاده کنید.

جمع بندی

امیدواریم که در مطلب چگونه اپل واچ را اپدیت کنیم بهتان کمک کرده باشیم که این پروسه را به آسانی انجام دهید.

شما این امکان را دارید که به مطالب دیگر بلاگ اپس سر بزنید و درباره‌ی موضوعات مختلف و جذاب اطلاعات مفیدی را کسب کنید و می‌توانی نظرات و سوالات خود را با ما در بخش دیدگاه در میان بگذارید.

مطالب پیشنهادی دیگر: