بدون دیدگاه
آموزش

آشنایی با قابلیت Handoff و افزوده شدن آن به مایکروسافت آفیس

هر کدام از محصولات اپل ویژگی‌ها و قابلیت‌های متنوع و مختص به خود دارند. برخی از این امکانات اهمیت فوق‌العاده‌ای در اکوسیستم اپل دارند. یکی از این موارد قابلیت Handoff است. این ویژگی که از مدت‌ها پیش در برخی از برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های آیفون  قرار گرفته است موجب یکپارچگی هرچه بیشتر اکوسیستم اپل شده است. اگر تا به امروز از دستگاه‌های مختلف اپل استفاده کرده‌اید و چیزی درباره این قابلیت نمی‌دانید، این مقاله از آی‌اپس برای شماست.

قابلیت Handoff چیست و تاریچه آن به چه زمانی باز می‌گردد؟

قابلیت Handoff یکی از از ویژگی‌های بخش Continuity کمپانی اپل است که روی محصولات خود قرار داده است و از زمان عرضه iOS 8 این ویژگی رفته‌رفته با به‌روزرسانی‌های مختلف در اختیار کاربران قرار گرفت. اما این قابلیت کاربردی چیست و چگونه کار می‌کند؟ در حقیقت این ویژگی به شما اجازه می‌دهد تا کار نیمه‌تمام خود را از یک دیوایس رو دیواس دیگر ادامه دهید.

تصور کنید می‌خواهید یک ایمیل را از طریق مک بوک خود ارسال کنید، اما بنا به دلایل مختلف مجبور می‌شوید که بابت کاری دستگاه خود را ترک کنید. در چنین شرایط قابلیت Handoff به شما کمک می‌کند تا بدون آنکه دستگاه اولیه خود را در اختیار داشته باشید به روند کاری خود ادامه دهید و در نهایت ایمیل مورد نظر را مثلاً با آیپد یا آیفون تکمیل و ارسال کنید. این قابلیت با تشخیص اینکه شما در حال چه کاری و کدام برنامه هستید یک نماد گوشی یا لپ‌تاپ را کنار آیکون برنامه نشان می‌دهد و این بدین معناست که شما می‌توانید این برنامه را روی دستگاه دیگر ادامه دهید.

قابلیت Handoff چگونه فعال می‌شود و می‌توان از آن استفاده کرد؟

اگر به‌دنبال فعال کردن این ویژگی هستید باید چند مورد مهم را درباره آن بدانید. الزامات مورد نیاز برای فعال‌سازی قابلیت Handoff عبارت‌اند از:

  • دستگاه‌هایی با حداقل iOS 8 به‌بالا
  • دستگاه‌های مک با سیستم عامل  Yosemite به‌بالا
  • تمامی دستگاه‌ها باید یک اکانت اپل فعال باشد
  • تمامی دستگاه‌ها به یک WiFi متصل باشند
  • باید تمامی دستگاه‌های مورد نظر بلوتوث روشن داشته باشند

در دستگاه‌های جدید شما می‌توانید با ورود به تنظیمات گوشی یا مک و پیدا کردن گزینه AirPlay & Continiuty و فعال کردن گزینه Handoff این قابلیت را در حالت اجرا قرار دهید.

اکنون کافی است یکی از اپلیکیشن‌هایی مانند کروم، سافاری، نوت، مپ یا ایمیل را اجرا و در دیواس‌های دیگر به کار خود ادامه دهید. توجه داشته باشید در صورتی که تمامی موارد مورد نیاز و الزامات را رعایت کرده باشید با اجرای یک برنامه، شکل یک آیفون یا مک به گوشی همان اپلیکیشن در دستگاه دیگر اضافه می‌شود و نشان می‌دهد که برنامه مورد نظر در حال اجرا بوده و می‌توان آن را با قابلیت Handoff ادامه داد.

پشتیبانی برنامه‌های بیشتر از قابلیت Handoff

به این موضوع اشاره کردیم که قابلیت Handoff در طول سال‌ها به‌روزرسانی‌های مختلف دریافت کرده است و اپلیکیشن‌های گوناگونی از آن پشتیبانی کرده‌اند. اما در جدیدترین اخبار منتشرشده به نظر می‌رسد یکی از برنامه‌های محبوب و پرکاربرد این روزها یعنی مایکروسافت آفیس از قابلیت هندآف پشتیبانی کرده و از این به بعد کاربران می‌توانند با به‌روزرسانی این اپلیکیشن و دریافت آخرین نسخه این اپ از مایکروسافت آفیس و برنامه‌هایی مانند ورد، اکسل، پاور پوینت و وان نوت  رو دیوایس‌های مختلف استفاده کنید.

سخن پایانی

قابلیت Handoff یکی از ویژگی‌هایی است که اپل از سال‌ها پیش برنامه آن را پیاده‌سازی کرده است و با آپدیت‌های متوالی و پشتیبانی از برنامه‌های گوناگون توانسته یک اکوسیستم یکپارچه میان دیوایس‌های مختلف و امکان ادامه یک کار روی دستگاه‌های گوناگون را فراهم کرده است. شاید در نگاه اول چنین ویژگی های مقطعی و تنها مختص به چند برنامه خاص باشد، اما نکته مهم این است که قابلیت Handoff اجازه می‌دهد کار و فعالیت شما محدود به زمان و مکان و حتی دستگاه خاصی نباشد و هر جایی که امکانش را داشته باشید، به کارهای خود بدون هیچ مشکل و حد و حدودی نباشد.

اکنون شما به ما بگویید آیا تا به حال از قابلیت Handoff استفاده کرده‌اید؟ به نظر شما این ویژگی تا چه اندازه کاربردی و مورد استفاده شما بوده است و به نظرتان پشتیبانی برنامه‌هایی مانند مایکروسافت آفیس می‌تواند گستره این قابلیت کلیدی را گسترش دهد یا خیر؟ پاسخ‌های خود را با ما به‌اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.