عرضه ساعتهای هوشمند به سالها پیش باز میگردد. جالب است بدانید سرآغاز تولید چنین محصولی از کمپانیهای بزرگ ساعتسازی آغاز شد. به عبارت دیگر برخی از مطرحترین کمپانیها در این حوزه با قرار دادن وبژگیهای خاص و تولید محصولاتی متفاوت که دارای ابزارهای مختلفی بهجز نمایش ساعات شبانهروز بودند تلاش کردند تا نیازهای کاربران را بهگونهای متفاوت پوشش دهند. این فرایند رفتهرفته پیشرفت کرد تا امروزه شاهد حضور شرکتهای بزرگی مانند اپل، گوگل در کار بسیاری از برندهای ساعتسازی در زمینه ساخت ساعتهای هوشمند باشیم.
نکته جالبتوجه در خصوص این ابزارهای خاص کمک ویژه به کاربران است. بدین معنا که برخلاف تصور بسیاری این ابزارها علاوه بر ساده کردن موضوعات گوناگون جان کاربران را هم نجات میدهند. اما این موضوع چگونه ممکن است؟ برخی ساعتهای هوشمند مانند اپل واچ این قابلیت را دارند که وضعیت سلامت و متابولیسم کاربران را در تمامی اوقات مورد بررسی قرار دهند و در صورت مشاهده موارد نامعتارف افراد را از شایط حساس خود آگاه کنند.
بر همین اساس و به گزارش روزنامه نیوزیلند هرالد اپل واچ توانسته جان یک زن را از سرطان با تشخیصی زودهنگام نجات دهد. بر اساس گفتههای این زن، او مدتی به جای ساعت قدیمی همسرش یک اپل واچ سری ۱۰ را استفاده میکرده است و پس از مدتی متوجه اعلانهای هشدار برنامه Vitals در خصوص بالا رفتن دمای بدن و تغییر ضربان قلب شده است. او در ابتدا این پیامها را جدی نمیگرفت، اما آرام آرام این هشدارها زیاد شده و سرانجام او بهسراغ دکتر میرود تا آزمایشی را در خصوص وضعیت سلامتش انجام دهد. این زن در نهایت متوجه میشود که به نوع نادری از سرطان خون مبتلاس منتها خوشبختانه بیماری او در فازهای اولیه قرار داشته و امکان بهبود او بهدلیل تشخیص زودهنگام وجود دارد.
این اتفاق در کنار رویدادهای قبلی که اخبار آن را برایتان پوشش دادهایم نشان میدهد که اپل واچ تنها یک ساعت برای پاسخ دادن به پیامها یا دیدن اعلانهای گوناگون نیست، این ابزار توانایی بررسی علائم حیاتی و سلامت کاربر را دارا بوده و میتواند با پایش جنبههای مختلف کاربر را از مشکلات زودهنگام افراد مطلع کند و حتی جان انسانها را نجات دهد.